Noua viata a lui Sarah

în stoc
SKU
a256388
34.34 LEI
Pe scurt
• Carte castigatoare a Medaliei Newbery. • Premiul Scott O'dell pentru fictiune istorica. O ferma din prerie, cu vatra pazita de un caine alb si unul negru. Hambare doldora de fan si un iaz cu apa racoroasa in apropiere. De jur imprejur, campuri pline de flori vara si de zapada iarna. Aici traiesc doi copii, impreuna cu Papa, in casa lor primitoare, dar lipsita de cantec. Aici ajunge si Sarah, o tanara curioasa si indrazneata, care lasa in urma traiul cunoscut dintotdeauna de pe coasta oceanului pentru a incepe o noua viata.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Classic Yellow
ISBN 978-606-086-468-4
Traducător Maura Cotfas
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 15 x 19 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNoua viata a lui Sarah
Rating-ul tău

• Carte castigatoare a Medaliei Newbery.
• Premiul Scott O'dell pentru fictiune istorica.

O ferma din prerie, cu vatra pazita de un caine alb si unul negru. Hambare doldora de fan si un iaz cu apa racoroasa in apropiere. De jur imprejur, campuri pline de flori vara si de zapada iarna. Aici traiesc doi copii, impreuna cu Papa, in casa lor primitoare, dar lipsita de cantec. Aici ajunge si Sarah, o tanara curioasa si indrazneata, care lasa in urma traiul cunoscut dintotdeauna de pe coasta oceanului pentru a incepe o noua viata.

Sarah nu iese in evidenta in multime. Noroc cu boneta ei galbena - asa o recunoaste Papa la gara. Nu are prea multe bagaje, dar aduce cu sine povesti uimitoare despre pescuit, cantece vesele, o pisica gri si scoici. Insa, mai presus de toate, Sarah aduce speranta reintregirii unei familii.
 
O poveste inedita, pe alocuri dureros de emotionanta. - The New York Times