Nu fi suparat! • Piscot • Spanzuratoarea

în stoc
SKU
a248762
119,00 LEI
Pe scurt
Retrăiește magia jocurilor care ți-au marcat copilăria! Cu siguranță îți amintești cu mare drag de zilele în care ieșeai afară pentru o partidă de Rațele și vânătorii sau de cele în care erai la școală, iar tu și colegii tăi scoteați hârtii ca să jucați Avioanele, Spânzurătoarea sau ȚOMANAP. Aceste jocuri din tinerețe, alături de multe altele, au fost adaptate într-un format inedit și interactiv, adaptat pentru noua generație. Așa că lasă-te cuprins de nostalgie și ajută-ți copilul să descopere farmecul jocurilor care au cucerit generații întregi!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 6
Varsta 6 - 99 ani
Durata Jocului 10 - 30 min
Componente 2 table de joc, 2 carduri bol, 48 de jetoane, 1 zar, 18 pioni, cariocă, schelet, 50 de carduri, tăbliță de joc
Tipul de Joc Joc de strategie
EdituraGama
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNu fi suparat! • Piscot • Spanzuratoarea
Rating-ul tău

Retrăiește magia jocurilor care ți-au marcat copilăria! Cu siguranță îți amintești cu mare drag de zilele în care ieșeai afară pentru o partidă de Rațele și vânătorii sau de cele în care erai la școală, iar tu și colegii tăi scoteați hârtii ca să jucați Avioanele, Spânzurătoarea sau ȚOMANAP. Aceste jocuri din tinerețe, alături de multe altele, au fost adaptate într-un format inedit și interactiv, adaptat pentru noua generație. Așa că lasă-te cuprins de nostalgie și ajută-ți copilul să descopere farmecul jocurilor care au cucerit generații întregi!

NU FI SUPĂRAT!
Pornește din tabăra ta, aventurează-te în prerie înconjurând tabla de joc și adu-ți toți pionii în tepee-ul tău! Te așteaptă un drum deloc ușor, așa că înarmează-te cu răbdare! Fără supărare!

SPÂNZURĂTOAREA
Fii perspicace și ghicește cât mai multe cuvinte și sintagme, ca să le demonstrezi adversarilor tăi că poți evita spânzurătoarea!

PISICOT
Vrei să fii PISICOT? Grăbește-te să termini traseul, ca să câștigi cât mai multe puncte. Ai grijă, însă: drumul e presărat cu treisprezece pisici mofturoase, pe care trebuie să le mulțumești cu recompense. Vei reuși să le îmblânzești fără să-ți pierzi șansele de a câștiga?