Nu mai amâna! 50 de exerciții practice pentru a scăpa de tendința de a procrastina

Epuizat din stoc
SKU
a228503
34.00 LEI
Pe scurt

Coach și consultant în relațiile interumane; membru al Institutului de Cercetări în Metapsihologie de la Palo Alto, California și autorul mai multor cărți de dezvoltare personală.

Te-ai obișnuit să amâni tot timpul câte ceva? Ai impresia că nu știi cu ce să începi? Nu reușești să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai planificat? Știi cum să te organizezi în chip judicios, dar nu ești capabil să-ți pui planul în aplicare? Îți sfârșești ziua cu totul epuizat, constatând cu amărăciune că ceilalți, dar și situațiile în care te trezești, îți dictează în cea mai mare parte cursul existenței? Printre motivele amânării se numără suprasolicitarea, indecizia privind felul de a începe o activitate, lipsa unei reale finalități sau motivații ori perfecționismul care ne incită să vrem să facem lucrurile mult mai bine.

Obiectivele celor cincizeci de exerciții din lucrarea de față sunt următoarele: să-ți regăsești dorința și pofta de acțiune; să încetezi să mai tărăgănezi lucrurile; să detectezi cauzele eșecului, transformându-l în reușită; să găsești răgazul de a face lucrurile care-ți plac; să-ți consumi energia cu discernământ; să știi cu adevărat ce vrei și să te organizezi pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Exercitii
ISBN 9786069707364
Număr de pagini 120
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNu mai amâna! 50 de exerciții practice pentru a scăpa de tendința de a procrastina
Rating-ul tău