Nu sunt la birou!

în stoc
SKU
a258910
40.01 LEI
Pe scurt
Nu sunt la birou! Sa descatusam valoarea si potentialul muncii hibride Faci munca de birou? Atunci cartea de fata te priveste, indiferent ca esti manager sau simplu angajat. Bazat pe date statistice recente, pe nenumarate informatii extrase din companii si pe interviuri cu persoane de pe tot cuprinsul lumii, volumul acesta indica aspectele care ar trebui sa ghideze orice negociere dintre angajator si angajat.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-855-7
Traducător Dan Balanescu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNu sunt la birou!
Rating-ul tău

Nu sunt la birou! Sa descatusam valoarea si potentialul muncii hibride

Faci munca de birou? Atunci cartea de fata te priveste, indiferent ca esti manager sau simplu angajat.
Bazat pe date statistice recente, pe nenumarate informatii extrase din companii si pe interviuri cu persoane de pe tot cuprinsul lumii, volumul acesta indica aspectele care ar trebui sa ghideze orice negociere dintre angajator si angajat.

De zeci de ani vorbim despre aranjamentele flexibile de munca. Iata ca, in sfarsit, am ajuns intr-un punct de cotitura, in care acestea au devenit realmente posibile. Totusi, programul de lucru hibrid nu e inca bine conturat, de vreme ce multe birouri functioneaza in prezent pe jumatate goale. Tot mai multe cercetari conchid ca lucratorii sunt nu doar mai fericiti cu munca hibrida, ci si mai performanti. Si mai e ceva: lucrul la distanta, ca orice beneficiu odata instituit, e foarte greu sa-l mai desfiintezi. Iar in toata aceasta negociere dintre angajator si angajat, conteaza flexibilitatea personala, tehnologia de care dispunem, cultura in care am fost educati si comunitatea in care traim.

Asta nu e doar o carte despre munca la distanta. E o lucrare ce ne ajuta sa ne imaginam un viitor in care viata noastra - la birou si acasa - e mai fericita, mai productiva si cu adevarat plina de sens. - Charles Duhigg, jurnalist castigator al Premiului Pulitzer.