Numeste 5

în stoc
SKU
a258516
99.90 LEI
Pe scurt
Numește 5 este un joc de societate distractiv și provocator, scopul jocului este să enumeri cât mai multe elemente care se încadrează într-o anumită categorie într-un timp limitat. Jocul vine cu o tablă de categorii și un cronometru. Fiecare jucător aruncă zarul pentru a determina categoria la care trebuie să răspundă și apoi trebuie să enumere cât mai multe elemente relevante pentru acea categorie în timpul alocat.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 12
Varsta +14 ani
Componente 165 cărți de provocare, 1 tablă, 1 zar, 4 pioni, 1 clepsidră de 30 secunde, regulament în limba română.
Tipul de Joc Joc de societate
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNumeste 5
Rating-ul tău

Numește 5 este un joc de societate distractiv și provocator, scopul jocului este să enumeri cât mai multe elemente care se încadrează într-o anumită categorie într-un timp limitat.

Jocul vine cu o tablă de categorii și un cronometru. Fiecare jucător aruncă zarul pentru a determina categoria la care trebuie să răspundă și apoi trebuie să enumere cât mai multe elemente relevante pentru acea categorie în timpul alocat.

De exemplu, dacă categoria este "fructe", jucătorii trebuie să numească cât mai multe fructe posibile înainte că timpul să se scurgă.

Numește 5 este un joc potrivit pentru grupuri mari de prieteni sau familii și poate crea o atmosferă plină de râsete și competiție amicală. Este un joc care testează rapiditatea de gândire, cunoștințele generale și abilitățile de asociere rapidă a ideilor.

Cu reguli simple și o varietate de categorii, Numește 5 este un joc captivant care poate fi jucat oriunde și oricând, aducând bucurie și provocare în timpul petrecut cu cei dragi.