O altă ea

în stoc
SKU
a226824
36.91 LEI
Pe scurt

Petruța Petre este profesor de limba și literatura română, iubește copiii și este fascinată de lectură – evadarea ei din cotidian. Cărțile citite au prins rod în mintea și imaginația ei, astfel că a început să inventeze povești, să le crească mari și să le publice. Așa s-au născut cărțile semnate cu numele ei.
A debutat cu romanul El și ea, adică noi, apoi a publicat seria de cărți pentru copii Întâmplări cu puști, literatura pentru cei mici „fiind un refugiu în lumea magică a copilăriei, dar și o dorință de-a aduce în fața copiilor povești educative și distractive în egală măsură,” afirmă scriitoarea. Au urmat apoi trei volume de poezie: În numele iubirii, Pașii iubirii și De-ale iubirii… și o nouă carte pentru copii: Puterea prieteniei.
De asemenea, a participat și participă activ cu proză și poezie în diverse publicații și antologii.
Pe lângă laborioasa activitate literară, scriitoarea a adunat, în calitate de coordonator, alături de elevii ei, premii valoroase la nivel național și internațional, de care este foarte mândră.

n roman ca un joc cu pioni – joc al sorții, în care planurile firești ale cotidianului se pot cufunda în noaptea vieții și a temerilor. Dragostea inițială poate eșua în neîncredere și frică, iar vârsta se dizolvă firesc în puritatea dragostei, o iubire târzie dovedindu-se a fi prima, a fi ingenuă și curată, a fi cea adevărată.
Emoțiile înfloresc, subliniind truismul că niciodată nu e prea târziu.

O altă ea, cea de-a noua carte a scriitoarei Petruța Petre, propune cititorului psihologia unei femei aflate la răscrucea a trei bărbați, oscilând între virtual și real, consumată de întrebări și răspunsuri al căror zbucium pare a se liniști în primul val spart la malul mării.
Va reuși eroina să devină o altă ea? (Em Sava)

Mai multe informații
EdituraEditura Siono
ISBN 9786069515648
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou, Precomanda
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO altă ea
Rating-ul tău