O ascunzatoare buna

în stoc
SKU
a256101
38.38 LEI
Pe scurt
Putine povesti reusesc sa surprinda cu atata delicatete dorinta copiilor de a gasi un loc bun de ascuns, amestec de joc si de cautare a sigurantei. Micuta Susan cauta o ascunzatoare buna. Fratii ei au un paianjen intr-un borcan si tin cu orice pret sa i-l arate lui Susan. Dar lui Susan nu-i plac paianjenii, asa ca isi cauta un loc in care fratii ei sa n-o gaseasca. Ii intreaba pe bunica, pe vecina de alaturi, pe gradinar si pe postas si cu totii ii dau cate o idee, dar mereu cineva o gaseste. Apoi Susan se asaza sa se gandeasca bine unde poate fi o ascunzatoare buna. Dar fara sa stie, tocmai o gasise! Si de-atunci inainte, ori de cate ori avea nevoie de un loc linistit unde sa-si culce papusa, ori sa-si sopteasca siesi un secret, ori sa se fereasca de paianjenii din borcan, se ducea acolo.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Vlad si cartea cu Genius
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-086-869-9
Traducător Iulia Tudorie
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO ascunzatoare buna
Rating-ul tău

Putine povesti reusesc sa surprinda cu atata delicatete dorinta copiilor de a gasi un loc bun de ascuns, amestec de joc si de cautare a sigurantei.

Micuta Susan cauta o ascunzatoare buna. Fratii ei au un paianjen intr-un borcan si tin cu orice pret sa i-l arate lui Susan. Dar lui Susan nu-i plac paianjenii, asa ca isi cauta un loc in care fratii ei sa n-o gaseasca. Ii intreaba pe bunica, pe vecina de alaturi, pe gradinar si pe postas si cu totii ii dau cate o idee, dar mereu cineva o gaseste. Apoi Susan se asaza sa se gandeasca bine unde poate fi o ascunzatoare buna. Dar fara sa stie, tocmai o gasise! Si de-atunci inainte, ori de cate ori avea nevoie de un loc linistit unde sa-si culce papusa, ori sa-si sopteasca siesi un secret, ori sa se fereasca de paianjenii din borcan, se ducea acolo.