O călătorie în timp la Oamenii de Neanderthal

în stoc
SKU
HU003176/1
29.00 LEI
Pe scurt

IULIAN COMĂNESCU este antreprenor în sfera comunicării și autor. A publicat două cărți: Cum să devii un Nimeni: Mecanismele notorietății, branduri personale și piața media din România (Humanitas, 2009) și Mihnea Constantinescu. Omul care a schimbat România fără ca noi să știm (Curtea Veche, 2019). În 2006, după o carieră de jurnalist de peste 15 ani, și-a făcut propria companie, Comanescu&Partners, care se ocupă cu consultanță de imagine, conținut sponsorizat, grafică, video și branding. De la începutul lui 2020, trăiește la Bruxelles, unde și-a definit firma în zona de political intelligence și PR de criză. S-a apucat de scris cărți pentru copii după ce fiul lui, Efrem, a vrut și el o carte a lui, atunci când a văzut volumul Mihnea Constantinescu. Astfel, în 2020, a apărut la Humanitas Junior Călătorie pe Volta, Planeta Becurilor. | www.comanescu.ro

 

Fotografia autorului © Florin Costache

Ilustrații de Raluca Burcă

 

Seria „Prima aventură pentru copii ca tine“ de Iulian Comănescu continuă.

 

Nici nu s-au întors bine de pe Volta, Planeta Becurilor, că Efrem, Alma și Becul sunt gata să plece într-o nouă aventură. Chiar și fără Titi, care preferă să rămână acasă și să se joace cu Lego.

De data aceasta, eroii noștri nu se avântă în spațiu, ci înapoi pe firul istoriei, ca să găsească răspunsul la întrebarea „Cine i-a făcut pe primii oameni?“ Astfel, după ce le spune povestea din Biblie cu Adam și Eva, Becul se preface într-o mașină a timpului și îi duce pe Efrem și Alma pe vremea Oamenilor de Neanderthal. Acolo, cei doi prieteni explorează o cavernă întunecoasă, fac cunoștință cu o familie de Neanderthalieni, admiră picturi rupestre și învață că noi, cei de astăzi, suntem legați de înaintașii noștri cu o mulțime de fire nevăzute.

Voi știți cine sunt strămoșii voștri?

Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții II
ISBN 978-973-50-7166-0
Traducător Mircea M. Tomuș
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 16.5 x 23.5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO călătorie în timp la Oamenii de Neanderthal
Rating-ul tău