O dorinta de Craciun

în stoc
SKU
a249445
67.00 LEI
Pe scurt
Fii curajos! Fii bun! Crede! Aceasta este povestea micuţei Anja, o fetiţă curajoasă şi bună la suflet, care porneşte într-o aventură uluitoare pentru a-şi împlini visul de a deveni ajutorul lui Moş Crăciun. Cine îi va da o mână de ajutor? Toate fiinţele pe care le va întâlni în cale, de la strălucitoarea pasăre-cardinal până la calul cel puternic şi blândul urs-polar.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-441-293-5
Traducător Alina Balta
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 23 x 30.5 cm
Tip copertă Cartonata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO dorinta de Craciun
Rating-ul tău

Fii curajos! Fii bun! Crede!

Aceasta este povestea micuţei Anja, o fetiţă curajoasă şi bună la suflet, care porneşte într-o aventură uluitoare pentru a-şi împlini visul de a deveni ajutorul lui Moş Crăciun. Cine îi va da o mână de ajutor? Toate fiinţele pe care le va întâlni în cale, de la strălucitoarea pasăre-cardinal până la calul cel puternic şi blândul urs-polar.

Soț și soție, Lori Evert și Per Breiehagen au creat o frumoasă poveste de iarnă inspirată de fiica lor, Anja, care apare în fotografiile vibrante din carte. După succesul din 2017, Curtea Veche Publishing vă invită să vă bucurați de ediția a II-a, cartonată, a acestei cărți care i-a încântat ani la rând pe cititorii mari și mici și care abia așteaptă să fie așezată sub bradul de Crăciun.