O dorinta pentru noi

în stoc
SKU
a248727
Preț special 44.93 LEI Preț standard 59.90 LEI
Pe scurt
O poveste despre muzica... O poveste despre vindecarea sufletului... O poveste despre puterea atotcuprinzatoare a iubirii... Cromwell Dean are 19 ani, este DJ-ul cu cea mai rapida ascensiune din lumea muzicii dance electronice si adorat de mii de fani. Dar nimeni nu il cunoaste cu adevarat, nu stie ce se afla in spatele tatuajelor si al piercingurilor. Nimeni nu-i stie culorile din suflet... pana cand in viata lui intra o fata intr-o rochie violet. Ea reuseste sa vada dincolo de zidurile pe care le-a ridicat intre el si lume. Iar cand Cromwell lasa in urma Anglia pentru a studia muzica in Carolina de Sud, ultimul lucru la care s-ar fi asteptat era sa o reintalneasca. Si ca ea sa-i ramana in minte si in suflet ca o simfonie.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție New Moon
ISBN 978-606-339-625-0
Traducător Andreea Seler
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 X 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO dorinta pentru noi
Rating-ul tău

O poveste despre muzica... O poveste despre vindecarea sufletului... O poveste despre puterea atotcuprinzatoare a iubirii...

Cromwell Dean are 19 ani, este DJ-ul cu cea mai rapida ascensiune din lumea muzicii dance electronice si adorat de mii de fani. Dar nimeni nu il cunoaste cu adevarat, nu stie ce se afla in spatele tatuajelor si al piercingurilor. Nimeni nu-i stie culorile din suflet... pana cand in viata lui intra o fata intr-o rochie violet. Ea reuseste sa vada dincolo de zidurile pe care le-a ridicat intre el si lume. Iar cand Cromwell lasa in urma Anglia pentru a studia muzica in Carolina de Sud, ultimul lucru la care s-ar fi asteptat era sa o reintalneasca. Si ca ea sa-i ramana in minte si in suflet ca o simfonie.

Bonnie Farraday traieste pentru muzica. O primeste in inima ei si nu poate intelege cum cineva atat de talentat cum este Cromwell poate sa fuga de ea. Pentru el, muzica simfonica e trecutul lui, o trauma si o supraincarcare de emotii care il coplesesc.
 
Bonnie este o explozie de culori in bezna lui Cromwell, e atingerea care ii domoleste demonii. Iar el este cel care ii face inima franta sa se revitalizeze.
 
Dar Bonnie are si ea propriile tenebre, iar Cromwell devine lumina ei calauzitoare. El ii aduce muzica in inima fragila, printr-o simfonie inovatoare pe care doar el este in stare sa o compuna.
 
Simfonia sperantei si a iubirii.
 
O simfonie care spune povestea lor.