O fata pe nume Willow

în stoc
SKU
a261909
Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt
O pădure fermecată și o fetiță cum nu s-au mai văzut. Ce-ar putea face Willow cu o pădure? Căci asta a primit ea de la mătușa Alwina, o ditamai pădurea. Și nu numai atât. Fetița a primit și o căsuță nițel cam dărăpănată și ceva neașteptat: puterile de vrăjitoare ale mătușii. Dar chiar are Willow nevoie de toată această moștenire? Unde mai pui că ea trebuie să găsească alte trei fetițe cu darul vrăjitoriei.
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Literati
ISBN 978-606-978-532-4
Traducător Iulian Bocai
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO fata pe nume Willow
Rating-ul tău

O pădure fermecată și o fetiță cum nu s-au mai văzut.

Ce-ar putea face Willow cu o pădure? Căci asta a primit ea de la mătușa Alwina, o ditamai pădurea. Și nu numai atât. Fetița a primit și o căsuță nițel cam dărăpănată și ceva neașteptat: puterile de vrăjitoare ale mătușii. Dar chiar are Willow nevoie de toată această moștenire? Unde mai pui că ea trebuie să găsească alte trei fetițe cu darul vrăjitoriei.

Unde s-a mai auzit așa ceva? Și, mai ales, cum să dea de ele? Din fericire, Willow nu e singură, căci vulpoiul Rufus o însoțește peste tot.
O carte pentru cei care vor să știe ce forțe tainice îi întâmpină în lumea înconjurătoare.

„…Încântătoare, o aventură care șterge încă o dată clișeul vrăjitoarei rele și cocoșate și lasă în urmă căldura unei povești pline de fantezie." ORF.at