O femeie puternica

în stoc
SKU
a268564
Preț special 37.51 LEI Preț standard 50.00 LEI
Pe scurt
• Bestseller The Sunday Times. In adolescenta, dupa ce a citit despre autism, Fern Brady si-a dat repede seama ca si ea sufera de aceasta tulburare. S-a dus la un medic sa-i spuna banuiala ei, dar concluzia lui a fost ca se insala, asa ca a primit diagnosticul de autism abia la varsta de treizeci si patru de ani.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Orion
ISBN 978-606-431-761-2
Traducător Irina Maria Bortoi
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO femeie puternica
Rating-ul tău

• Bestseller The Sunday Times.

In adolescenta, dupa ce a citit despre autism, Fern Brady si-a dat repede seama ca si ea sufera de aceasta tulburare. S-a dus la un medic sa-i spuna banuiala ei, dar concluzia lui a fost ca se insala, asa ca a primit diagnosticul de autism abia la varsta de treizeci si patru de ani.

Cu umorul si sinceritatea care au transformat-o in una dintre cele mai de succes comediante din Marea Britanie, Fern descrie modul in care autismul netratat la timp i-a ingreunat viata: dificultatile de invatare, constanta inadecvare sociala, nesfarsitele incercari de a-si gasi un job, cum a ajuns sa faca striptease ca sa se intretina si cum a fost internata intr-un spital de psihiatrie pentru ca nimeni nu stia ce avea.
 
Induiosator si revelator, debutul lui Brady ofera o marturie absolut necesara despre ce inseamna sa fii femeie cu autism intr-o lume care inca nu accepta neurodiversitatea. 
 
O carte care m-a facut sa rad in hohote, dar care mi-a si frant inima. O lectura obligatorie pentru a intelege ce inseamna sa traiesti cu autism. - Daisy Buchanan
 
Un memoir care arata cat de important este sa te cunosti pe tine insuti. - The Guardian
 
Scris cu umor si sensibilitate, memoir-ul lui Fern Brady este absolut necesar intr-o lume in care femeile cu autism sunt complet neglijate. - Devon Price, autorul volumului Unmasking Autism