O furie de leu

în stoc
SKU
a231262
45.00 LEI
Pe scurt
Cartea pentru copii ,,O furie de leu" reprezintă un instrument ideal prin care cei mici pot înțelege ce este furia și cum o pot controla. O modalitate creativă și educativă prin care copiii deprind abilitatea evocării calmului.
Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9786069677308
Traducător Patricia Radulescu
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO furie de leu
Rating-ul tău

Cartea pentru copii O furie de leu reprezintă un instrument ideal prin care cei mici pot înțelege ce este furia și cum o pot controla. O modalitate creativă și educativă prin care copiii deprind abilitatea evocării calmului.

Emoțiile fac parte din noi, fie ele bune sau mai puțin bune. Despre gestionarea și acceptarea lor, ne învață scurta povestioară cu tâlc. Protagonistul poveștii este nimeni altul decât un Leu, care se înfurie tot timpul din orice nimicuri. Până când, într-o zi, ajunge să se confrunte cu propria sa furie. 

Folosindu-se de curaj, Leul își înfruntă propria Furie prin gesturi pline de afecțiune.

Carevasăzică, personajul animăluț trece peste temerile sale și răspunde răului cu bine, obținând un rezultat pozitiv. De altfel, abilități foarte importante pentru orice copil. 

Narațiunea este simplă, cu text lizibil, foarte ușor de parcurs. Mai mult decât atât, jocurile de culori aprinse reușesc să capteze, cu ușurință, atenția celor mici, dar și a celor mai mari. Cartea este potrivită pentru un joc de rol.