O istorie a scrisului. De la scrierea cuneiforma la emoji

în stoc
SKU
a255734
48.48 LEI
Pe scurt
Diversitatea sistemelor de scriere inventate de oameni este fascinanta. Sculptate in piatra, pe scoici sau oase, desenate pe nisip sau incrustate pe scoarta de copac, semnele mai simple sau mai complicate folosite de stramosii nostri de-a lungul vremii dovedesc nevoia oamenilor de a comunica. Astazi, indiferent de instrumentele folosite, peste tot in lume se trimit milioane de mesaje. Cum au aparut insa toate aceste semne grafice? O istorie a scrisului, conceputa sub forma unui album grafic, ilustreaza nasterea a peste 100 de sisteme de scriere din intreaga lume, de la inceputuri pana in zilele noastre, de la scrierea cuneiforma si hieroglife egiptene la emoji. 
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 978-606-710-909-2
Număr de pagini 72
Formatul cărţii 25 x 33 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO istorie a scrisului. De la scrierea cuneiforma la emoji
Rating-ul tău
Diversitatea sistemelor de scriere inventate de oameni este fascinanta.
 
Sculptate in piatra, pe scoici sau oase, desenate pe nisip sau incrustate pe scoarta de copac, semnele mai simple sau mai complicate folosite de stramosii nostri de-a lungul vremii dovedesc nevoia oamenilor de a comunica. Astazi, indiferent de instrumentele folosite, peste tot in lume se trimit milioane de mesaje. Cum au aparut insa toate aceste semne grafice? O istorie a scrisului, conceputa sub forma unui album grafic, ilustreaza nasterea a peste 100 de sisteme de scriere din intreaga lume, de la inceputuri pana in zilele noastre, de la scrierea cuneiforma si hieroglife egiptene la emoji. 
 
Semne peste semne! Mi-a facut mare placere sa citesc si sa privesc desenele din aceasta carte. Vitali Konstantinov a reusit admirabil sa prezinte, sa ilustreze si sa spuna povestea nenumaratelor semne. Felicitari! - Prof. Johannes Bergerhausen