O lume fara sfarsit (seria Kingsbridge, partea a II-a)

în stoc
SKU
a265500
Preț special 66.00 LEI Preț standard 88.00 LEI
Pe scurt
In 1989, Ken Follett uluia lumea literara cu Stalpii pamantului, un roman tulburator a carui actiune se petrecea in Anglia secolului al XII-lea si avea in prim-plan constructia unei catedrale, dar si vietile barbatilor, femeilor si copiilor pe care aceasta urma sa le schimbe pentru totdeauna. Criticii au fost de-a dreptul coplesiti, iar, de atunci incoace, cititorii au sperat ca vor avea parte de o continuare. In sfarsit, aceasta a sosit... La doua secole dupa ce locuitorii din Kingsbridge au terminat constructia superbei lor catedrale gotice, patru copii ajung sa fie martorii unei crime petrecute in inima padurii... un eveniment care le va marca si conditiona vietile adulte in moduri pe cat de imprevizibile, pe atat de dramatice. O poveste despre ambitie, iubire, lacomie si razbunare, de un realism cutremurator.
Mai multe informații
EdituraRAO
Ediția cărții a II-a
ISBN 9786060068907
Traducător Andreea Ioana Seler
Număr de pagini 1088
Formatul cărţii 14,5 x 21 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO lume fara sfarsit (seria Kingsbridge, partea a II-a)
Rating-ul tău

In 1989, Ken Follett uluia lumea literara cu Stalpii pamantului, un roman tulburator a carui actiune se petrecea in Anglia secolului al XII-lea si avea in prim-plan constructia unei catedrale, dar si vietile barbatilor, femeilor si copiilor pe care aceasta urma sa le schimbe pentru totdeauna. Criticii au fost de-a dreptul coplesiti, iar, de atunci incoace, cititorii au sperat ca vor avea parte de o continuare. In sfarsit, aceasta a sosit...

La doua secole dupa ce locuitorii din Kingsbridge au terminat constructia superbei lor catedrale gotice, patru copii ajung sa fie martorii unei crime petrecute in inima padurii... un eveniment care le va marca si conditiona vietile adulte in moduri pe cat de imprevizibile, pe atat de dramatice. O poveste despre ambitie, iubire, lacomie si razbunare, de un realism cutremurator.

Daca va pasioneaza fuctiunea istorica, iata o desfasurare rara. Un belsug de conflicte si confruntari intre autoritatea religioasa, cea regala, puternicele ghilde alea zilei si taranime... cu O lume fara sfarsit, Follett demonstreaza faptul ca Stalpii sai pot fi [considerati] o raritate, dar in niciun caz o intamplare.

The New York Post