O lume ieșită din minți

în stoc
SKU
C186747
52.98 LEI
Pe scurt

O carte cu adevarat remarcabila. Te face sa te intrebi de ce, oare, sustinem un sistem de educatie ingust, total inadecvat pentru secolul XXI si profund distrugator al potentialului uman, atata timp cat fiintele umane au o atat de mare capacitate creativa latenta de oferit. O analiza stralucita. (Wally Olins, fondator Wolff-Olins)

Daca a existat vreodata un moment in care creativitatea sa fie necesara pentru supraviețuirea și dezvoltarea oricarei organizații, atunci acesta este chiar acum. Cartea de fata, mai mult decat oricare alta pe care o cunosc, ofera perspective unice asupra modului in care liderii pot initia și susține demersuri creative. (Warren Bennis, profesor de business, University of Southern California)


Cea mai buna analiza pe care am intalnit-o pe problema disjunctiei intre tipurile de inteligenta pe care le apreciem in mod traditional in scoli si tipurile de creativitate de care avem nevoie astazi in organizatiile si in societatea noastra. (Howard Gardner, profesor de stiinte cognitive si educationale, Harvard Graduate School of Education)


 

Mai multe informații
EdituraPublica
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1931-73-9
Traducător Doina-Mihaela Bragaru
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO lume ieșită din minți
Rating-ul tău