O magie de neimblanzit

în stoc
SKU
a263849
59.00 LEI
Pe scurt
„Profund romantică și absolut magică.“ - Kirkus Reviews Când Margaret Welty o descoperă pe legendara hala, ultima creatură mitică în viață, știe că va urma curând Vânătoarea Semilunii. Oricine este capabil să omoare hala va câștiga faimă și bogății și va descifra un secret magic străvechi. Margaret este cea mai bună trăgătoare de elită din oraș, însă la vânătoare pot participa doar echipe de doi, iar ea are nevoie de un alchimist.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 978-606-402-043-7
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO magie de neimblanzit
Rating-ul tău

„Profund romantică și absolut magică.“ - Kirkus Reviews

Când Margaret Welty o descoperă pe legendara hala, ultima creatură mitică în viață, știe că va urma curând Vânătoarea Semilunii. Oricine este capabil să omoare hala va câștiga faimă și bogății și va descifra un secret magic străvechi. Margaret este cea mai bună trăgătoare de elită din oraș, însă la vânătoare pot participa doar echipe de doi, iar ea are nevoie de un alchimist.

Weston Winters nu este alchimist — nu încă. Nu a rezistat niciuneia dintre perioadele de ucenicie pe care le-a încercat, iar ultima lui șansă depinde de decizia Maestrei Welty de a-l accepta. Dar când Wes ajunge la conacul Welty, o găsește doar pe Margaret. Cu mari rezerve, fata îi permite să rămână, cu o condiție: să participe la vânătoare împreună cu ea.

Deși formează o echipă cam șubredă, în curând cei doi sunt atrași unul de celălalt. Pe măsură ce vânătoarea se apropie și tensiunile cresc, Margaret și Wes descoperă magia neagră care i-ar putea ajuta să câștige competiția — dacă reușesc să supraviețuiască.

O magie de neîmblânzit este o poveste de dragoste dureros de tandră, desfășurată în condițiile unei vânători ucigașe, în atmosfera unei lumi fantastice care vă va cuceri.

„Povestea de dragoste care se înfiripă între Wes și Margaret este subtilă și convingătoare, iar proza lui Saft — vie și plină de umor. Fanii romanului Regatul Umbrelor (Trilogia Grisha) al lui Leigh Bardugo vor savura probabil acest romantism sincer și evocator.“ – Bulletin of the Center for Children’s Books

„O lectură absolut entuziasmantă, care se desfășoară într-o lume a conacelor în ruină și a pădurilor străvechi. Allison Saft creează o poveste de dragoste complexă care va descătușa personajele, dar și imaginația dumneavoastră.“ – Chloe Gong, autoarea bestsellerului aceste patimi zbuciumate