O mamă

în stoc
SKU
a266605
Preț special 33.00 LEI Preț standard 44.00 LEI
Pe scurt
De la autorul romanului Un fiu Am fost de multe ori intrebat "De ce ai scris Una madre (O marna)?", dar nu am oferit niciodata un raspuns. Cred ca a sosit momentul s-o fac. (...) M-am hotarat sa scriu Una madre (O mama) pentru ca, atunci cand a mea nu va mai fi aici, sa-mi ramana ceva palpabil de care sa ma pot agata (...) o parte din ea la care sa ma pot intoarce mereu, sa recitesc ceea ce avem si, astfel, sa nu o pierd niciodata.
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Biblioteca Rao
Ediția cărții I
ISBN 978-606-006-875-4
Traducător Iuliana Potcoava
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO mamă
Rating-ul tău

De la autorul romanului Un fiu

Am fost de multe ori intrebat "De ce ai scris Una madre (O marna)?", dar nu am oferit niciodata un raspuns. Cred ca a sosit momentul s-o fac. (...)
M-am hotarat sa scriu Una madre (O mama) pentru ca, atunci cand a mea nu va mai fi aici, sa-mi ramana ceva palpabil de care sa ma pot agata (...) o parte din ea la care sa ma pot intoarce mereu, sa recitesc ceea ce avem si, astfel, sa nu o pierd niciodata.

Ea nu stie ca eu scriu ca sa n-o pierd.
Si nu voi inceta sa scriu pentru ca, poate, daca nu ma opresc, timpul va curge mai incet si, intre doua calatorii, vom continua sa ne bem ceaiul impreuna. - Acesta este raspunsul - Alejandro Palomas

La Razon: Incipitul romanului poate parea lipsit de originalitate... pana cand o intalnim pe Amalia, un personaj de neuitat.

El Mundo: Portretul emotionant al unei femei foarte curajoase, unic si extrem de amuzant!