O sa fii tata!

Epuizat din stoc
SKU
a118642
29.30 LEI
Pe scurt

Exista cel putin 3712 modalitati in care viitorul tatic poate da gres in timp ce partenera sa este insarcinata. Din fericire, explicatiile si sfaturile lui John Pfeiffer il pot ajuta sa le evite pe (aproape) toate. Lucrul cel mai important: sa se concentreze pe ceea ce poate sa faca pentru a-i fi de ajutor viitoarei mamici, nu pe transformarile prin care trece aceasta.

Pornind de la propria experienta, Pfeiffer aduce in discutie numeroasele evenimente din timpul sarcinii: greturile matinale si vizitele la doctor, amenajarea camerei copilului si pregatirea bagajului pentru spital, alegerea unui nume pentru bebelus, alegerea doctorului si a spitalului in care va avea loc nasterea.


Tonul prietenos, umorul si buna-dispozitie ce caracterizeaza sfaturile oferite de autor vor face ca perioada dintre primul test pozitiv de sarcina si aparitia noului membru al familiei sa treaca usor, consolidand relatia dintre proaspetii parinti si… garantand ca taticul nu va fi lasat pe dinafara la aparitia juniorului.

Mai multe informații
EdituraSian Books
ISBN 978-606-93485-1-2
Traducător Catalin Georgescu
Număr de pagini 190
Formatul cărţii 13 x 20
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO sa fii tata!
Rating-ul tău