O schimbare reala

în stoc
SKU
a251347
52.00 LEI
Pe scurt
Cu ajutorul exercitiilor propuse in carte, vom incerca (si vom reusi) sa imblanzim anxietatea, stresul si haosul interior, provocand o transformare personala care se va reflecta si la exterior. Furie, suferinta, epuizare. Toate acestea fac inerent parte din viata noastra de zi cu zi. Dar mai este o cale. Prin practicarea meditatiei si a compasiunii, Sharon Salzberg ne arata cum putem avea o viata plina de insemnatate, de iubire si de grija pentru noi insine si pentru ceilalti fara sa ramanem ancorati singuratate si frica. Meditatia si mindfulnessul nu presupun nici izolare, nici retragere. Dimpotriva, ele ne reamintesc ca suntem toti interconectati si ca fiecare dintre noi are puterea (si obligatia) de a aduce o schimbare lumii din jur pornind de la sine.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 978-606-441-325-3
Traducător Bogdan Ghiurco
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO schimbare reala
Rating-ul tău

Cu ajutorul exercitiilor propuse in carte, vom incerca (si vom reusi) sa imblanzim anxietatea, stresul si haosul interior, provocand o transformare personala care se va reflecta si la exterior.

Furie, suferinta, epuizare. Toate acestea fac inerent parte din viata noastra de zi cu zi. Dar mai este o cale. Prin practicarea meditatiei si a compasiunii, Sharon Salzberg ne arata cum putem avea o viata plina de insemnatate, de iubire si de grija pentru noi insine si pentru ceilalti fara sa ramanem ancorati singuratate si frica. Meditatia si mindfulnessul nu presupun nici izolare, nici retragere. Dimpotriva, ele ne reamintesc ca suntem toti interconectati si ca fiecare dintre noi are puterea (si obligatia) de a aduce o schimbare lumii din jur pornind de la sine.

Sharon Salzberg ne reaminteste cu intelepciune ca traim intr-o lume profund interconectata. Citeste cartea, patrunde-i mesajul si apoi impartaseste-l lumii intregi! - Omid Safi
 
Un adevarat dar pentru toata umanitatea, aflata la o rascruce in evolutia ei, care ne ajuta sa ne cultivam limpezimea necesara pentru a ne transforma viata atat la nivel personal, cat si colectiv. Sharon Salzberg ne calauzeste spre dobandirea rezilientei pentru a contribui cu mai multa grija si compasiune la lumea inconjuratoare. - Dan Siegel