O super trista si adevarata poveste de iubire

în stoc
SKU
a254043
77.00 LEI
Pe scurt
Mai pot oare vechile valori sa salveze lumea intr-un viitor distopic in care valoarea personala e dictata de consum? Leonard (Lenny) Abramov, fiul unor imigranti rusi de clasa mijlocie, are aproape patruzeci de ani, o mentalitate invechita si nu se remarca prin nimic. El se indragosteste de tanara Eunice Park, o coreeano-americana care se chinuie sa-si gaseasca un drum in viata si sa depaseasca traumele generationale ale familiei ei traditionale.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Byblos
ISBN 978-606-441-372-7
Traducător Maria-Ilaria Dosei
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO super trista si adevarata poveste de iubire
Rating-ul tău

Mai pot oare vechile valori sa salveze lumea intr-un viitor distopic in care valoarea personala e dictata de consum?

Leonard (Lenny) Abramov, fiul unor imigranti rusi de clasa mijlocie, are aproape patruzeci de ani, o mentalitate invechita si nu se remarca prin nimic. El se indragosteste de tanara Eunice Park, o coreeano-americana care se chinuie sa-si gaseasca un drum in viata si sa depaseasca traumele generationale ale familiei ei traditionale.

Legatura trista si ciudata dintre cei doi se desfasoara pe fundalul unei Americi in pragul colapsului economic, unde singurele industrii ramase sunt Creditul, Media si Comertul cu Amanuntul. Partidul totalitar Bipartit promoveaza intens consumerismul si incearca sa elimine disidentii politici, in timp ce oamenii cu Valoare Neta Ridicata sunt incurajati sa achizitioneze o Extindere a Vietii pe Termen Nelimitat.