O vară cu Dali

în stoc
SKU
a246639
46.00 LEI
Pe scurt
Este anul 1951, iar surorile Ginny și Meredith călătoresc din Anglia în Spania în încercarea de a se distra și a se relaxa. Cele două războaie mondiale au provocat pierderi și privațiuni familiei, iar amintirea copilăriei tulburi a lui Meredith continuă să le bântuie. Călătoria către peninsula accidentată a Cataloniei promite speranță și reînnoire. Acolo, cele două descoperă că artistul Salvador Dalí locuiește nu departe, în Port Lligat. Meredith, fascinată de arta modernă, tânjește să-l cunoască pe faimosul artist suprarealist. Viețile personajelor se încurcă pe măsură ce secretele de familie, egoul și politica periculoasă a Spaniei lui Franco amenință să rupă legăturile fragile care s-au creat.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060067542
Traducător Iulia Viuleț
Număr de pagini 356
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO vară cu Dali
Rating-ul tău

Este anul 1951, iar surorile Ginny și Meredith călătoresc din Anglia în Spania în încercarea de a se distra și a se relaxa. Cele două
războaie mondiale au provocat pierderi și privațiuni familiei, iar amintirea copilăriei tulburi a lui Meredith continuă să le bântuie.
Călătoria către peninsula accidentată a Cataloniei promite speranță și reînnoire.

Acolo, cele două descoperă că artistul Salvador Dalí locuiește nu departe, în Port Lligat. Meredith, fascinată de arta modernă, tânjește să-l cunoască pe faimosul artist suprarealist.

Viețile personajelor se încurcă pe măsură ce secretele de familie, egoul și politica periculoasă a Spaniei lui Franco amenință să rupă legăturile fragile care s-au creat.

„La fel de colorată, bogată și fascinantă ca una dintre picturile lui Dalí, această captivantă și emoționantă poveste va rămâne cu tine mult timp după ce vei fi lăcsat cartea jos din mână.” Patricia Scanlan

„Nu vom mai privi niciodată unul dintre cele mai cunoscute tablouri din lume cu aceiași ochi. Jeremy Vine a reușit să împletească adevărul și ficțiunea pentru a ne aduce o poveste de dragoste cât se poate de neașteptată.” Fiona Bruce

Jeremy Vine este unul dintre cei mai cunoscuți crainici din Marea Britanie, prezentator al celui mai popular program de știri al postului Radio 2, dar și al emisiunii care îi poată numele pe Channel 5. Este, de asemenea, și un scriitor desăvârșit, publicând anterior: Forget Heaven, Just Kiss Me și The Whole World in My Hands, dar și lucrări de nonficțiune.

În prezent, acesta locuiește în Chiswick, alături de soția sa, Rachel, și cele două fiice ale lor.