Oac și Tac

în stoc
SKU
a266887
43.00 LEI
Pe scurt
„Lângă o baltă, nu departe de o pădure, a fost odată, și cred că mai este, o gașcă de viețuitoare și mici, și mari. Îl vezi pe Tac? Uite-l și pe Oac! Încă nu se știu bine. Minunat! Ne place necunoscutul. Haideți să le dăm lor cuvântul…!“ Oac cel neobosit și Tac cel cumpătat sunt abia la începutul unei mari prietenii. O mulțime de lucruri îi țin încă departe unul de altul, însă cheful lor de joacă îi va ajuta să depășească orice obstacol. Urmăriți-le peripețiile, căci Oac și Tac vor ajunge cea mai haioasă pereche de giumbușlucari din toată pădurea.
Mai multe informații
EdituraPortocala Albastra
ISBN 9786306505340
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 18 x 26 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOac și Tac
Rating-ul tău

„Lângă o baltă, nu departe de o pădure, a fost odată, și cred că mai este, o gașcă de viețuitoare și mici, și mari. Îl vezi pe Tac? Uite-l și pe Oac! Încă nu se știu bine. Minunat! Ne place necunoscutul. Haideți să le dăm lor cuvântul…!“

Oac cel neobosit și Tac cel cumpătat sunt abia la începutul unei mari prietenii. O mulțime de lucruri îi țin încă departe unul de altul, însă cheful lor de joacă îi va ajuta să depășească orice obstacol. Urmăriți-le peripețiile, căci Oac și Tac vor ajunge cea mai haioasă pereche de giumbușlucari din toată pădurea.