Oameni anxioși

în stoc
SKU
a264071
54.00 LEI
Pe scurt
Autorul bestsellerului international Un barbat pe nume Ove Backman priveste viata cu un optimism debordant, dar nu ezita niciodata sa intre in cele mai tragice si mai tenebroase aspecte ale ei.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Musai
ISBN 978-630-321-057-5
Traducător Andreea Caleman
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOameni anxioși
Rating-ul tău

Autorul bestsellerului international Un barbat pe nume Ove

Backman priveste viata cu un optimism debordant, dar nu ezita niciodata sa intre in cele mai tragice si mai tenebroase aspecte ale ei.

Un spargator de banci inarmat fuge de la locul faptei si ajunge intr-un apartament scos la vanzare, unde are loc o vizionare. Pentru ca politia e pe urmele sale, se baricadeaza inauntru si ii ia ostatici pe cei sapte potentiali cumparatori, aparent normali si inofensivi, printre care doi "rechini" imobiliari, un cuplu de lesbiene, o multimilionara cu tendinte suicidare si un sabotor de vizionari deghizat in iepure. Dar lucrurile o iau razna atunci cand ostaticii si spargatorul incep sa-si dezvaluie dramele personale si anxietatile. Cand spargatorul le da drumul ostaticilor si oamenii legii navalesc inauntru, nici urma de infractor, iar depozitiile halucinante ale martorilor nu fac decat sa-i bulverseze si mai mult pe politisti: Unde e infractorul si ce nu-i in regula cu oamenii astia?
 
Am un nou scriitor preferat, iar numele lui e Fredrik Backman. Oameni anxiosi are toate ingredientele pentru a deveni un nou succes international. Povestile pe care Backman le spune ne demonstreaza capacitatea autorului de a sonda mintile umane, iar felul in care combina asta cu intriga si personajele nu este altceva decat arta. - Nettavisen
 
De ce sa cumperi cartea? Este scrisa de autorul bestsellerului international Un barbat pe nume Ove, roman ecranizat in 2015 si nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film intr-o limba straina. Backman este unul dintre cei mai prolifici si mai apreciati scriitori suedezi contemporani, cartile sale se vand in milioane de exemplare in toata lumea