Oamenii sunt idioti iar eu pot demonstra asta

Epuizat din stoc
SKU
a215984
40.95 LEI
Pe scurt

Larry Winget (n.1952) este scriitor, orator motivațional și personalitate media. Originar din Muskogee, Oklahoma (SUA), Larry Winget a fost supranumit pentru capacitatea lui de a spune lucrurilor pe nume „Pitbull-ul dezvoltării personale”. El însuși s-a autointitulat „Singurul orator iritant din lume” conștient fiind de faptul că adevărul poate fi uneori incomod. Este unul dintre cei mai importanți oratori de business din America, a vorbit la peste 400 din companiile din topul Fortune 500, iar printre temele sale favorite se numără succesul, leadershipul, vânzările și finanțele personale.

Oamenii sunt … și o pot dovedi! Cele 10 modalități prin care te sabotezi singur și cum le poți depăși de Larry Winget este o carte excelentă de dezvoltare personală pentru toți cei care nu mai vor să rateze oportunități în viață. Este o carte despre succes și căile pe care trebuie să le urmezi pentru a-l atinge și în același timp este o carte scrisă într-un stil agresiv și abraziv care va reuși mai mult ca sigur să te scoată din dulcea ta zonă de confort.

Fii sincer cu tine însuți, recunoaște că autorul are dreptate fie și numai în legătură cu un singur aspect din viața ta și ai toate șansele să îți fie mai bine în viitor! Mai ales că, volumul de față nu te ajută doar să te cunoști mai bine, dar îți oferă și posibile soluții și mini-planuri de acțiune pentru problemele cu care te confrunți.

Mai multe informații
EdituraAct si Politon
ISBN 9786069136386
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOamenii sunt idioti iar eu pot demonstra asta
Rating-ul tău