Obsidian (Editia lux, vol.1)

Epuizat din stoc
SKU
a112770
40.85 LEI
Pe scurt

New York Times Bestseller 


O calatorie captivanta de la prima pana la ultima pagina.

New York Times Bestseller 


O calatorie captivanta de la prima pana la ultima pagina.


Inceputurile sunt intotdeauna dificile. Cand ne-am mutat in Virginia de Vest, chiar inaintea ultimului meu an de liceu, ma resemnasem sa am de-a face cu accente ciudate, acces intermitent la internet si teribil de multaplictiseala… pana cand am dat cu ochii de vecinul meu sexy, inalt si cu ochii de un verde straniu. Lucrurile pareau deja sa mearga mai bine. Si pe urma a deschis gura.


Daemon este enervant. Arogant. Imi vine sa-l omor. Nu ne in ţelegem deloc. Absolut deloc. Dar cand un strain ma ataca si Daemon efectiv face timpul sa incremeneasca doar cu o simpla miscare a mainii, ei bine, ceva… neasteptat se intampla.


Vecinul meu extraterestru sexy a lasat o urma pe mine. Da, aţi auzit bine. Extraterestru. Se pare ca Daemon si sora lui Dee au o galaxie de inamici care vor sa le fure abilitaţile, iar atingerea lui Daemon ma face sa stralucesc asemenea luminilor din Las Vegas.


Singurul fel in care pot ramane in viaţa in toata povestea asta este sa stau cat mai aproape de Daemon, pana cand amprenta vrajii extraterestre dispare de pe mine.


Asta daca nu-l omor mai intai.


 


 

Mai multe informații
EdituraLeda
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8623-58-0
Traducător Claudia Roxana Olteanu
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsObsidian (Editia lux, vol.1)
Rating-ul tău