Oh My God în 6 săptămâni! Slăbește rapid și uimește-ți prietenii!

în stoc
SKU
C208549
Preț special 23.85 LEI Preț standard 31.79 LEI
Pe scurt

Oh My God! În 6 săptămâni ... Slăbește rapid și uimește-ți prietenii!


Bazata pe un plan conceput inițial pentru clienții selecți ai autorului, cartea de față reprezintă un sistem revoluționar care, folosind o combinație precisă de nutriție, biochimie, genetică și psihologie, dă rezultate uluitoare.

Scrisa într-un stil clar si antrenant, cartea îmbina ani de succese în lumea showbizului cu strategii de ultima ora pentru a ajuta pe oricine sa slabeasca sanatos si rapid! Remediile rapide nu sunt bune, dar ameliorarile corecte pot duce la pierderea permanenta a greutatii. Nimeni nu s-a nascut gras si nici menit sa aiba celulita. Oricine —serios, oricine —poate fi slab. Cartea de fata te va învata cum!


„Senzatia editoriala care rivalizeaza cu Dieta Dukan.“ The Times


„Tehnici extreme de scadere a greutatii care iau cu asalt lumea dietelor de slabit.“ Daily Mail


A sosit momentul să uităm toate acele clișee legate de pierderea în greutate și să dăm ascultare adevărului : - Sa sari peste micul dejun poate fi un lucru sanatos - Unele fructe blocheaza instantaneu arderea grasimilor - Daca manânci câte putin si des, risti sa aduni kilograme - Important nu este doar cât sport faci, ci si cum îl faci - Glucidele din broccoli pot fi mai daunatoare decât cele din bauturile racoritoare - Sucurile de fructe provoaca pofta de mâncare în exces Venice A. Fulton este expert în nutritie si fiziologia sportului. De peste un deceniu îi ajuta pe clientii lui din lumea celebritatilor sa se mentina în forma si sanatosi.

Mai multe informații
EdituraLifestyle
Colecție Citeste sanatos
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOh My God în 6 săptămâni! Slăbește rapid și uimește-ți prietenii!
Rating-ul tău