Olimpiade nationale de limba si literatura romana. Clasele 5-8

în stoc
SKU
a253984
48.00 LEI
Pe scurt
Ne pregatim pentru excelenta - Olimpiade nationale de limba si literatura romana - Clasele V-VIII - Repere teoretice, modele de subiecte, sugestii de raspuns si recomandari de lectura. Aceasta carte, realizata de profesori cu experienta in pregatirea elevilor pentru olimpiadele de limba si literatura romana, este o aparitie noua pe piata auxiliarelor scolare, fiindca propune elevilor si profesorilor modele de subiecte, concepute dupa structura subiectelor din anii precedenti, atat pentru proba scrisa, cat si pentru proba orala a tuturor olimpiadelor: Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana, Olimpiada Nationala Interdisciplinara de Limba si Literatura Romana si Religie "Cultura si Spiritualitate Romaneasca", Olimpiada pentru elevii din mediul rural "Universul Cunoasterii prin Lectura".
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-804-5
Număr de pagini 264
Formatul cărţii 20 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOlimpiade nationale de limba si literatura romana. Clasele 5-8
Rating-ul tău

Ne pregatim pentru excelenta - Olimpiade nationale de limba si literatura romana - Clasele V-VIII - Repere teoretice, modele de subiecte, sugestii de raspuns si recomandari de lectura.

Aceasta carte, realizata de profesori cu experienta in pregatirea elevilor pentru olimpiadele de limba si literatura romana, este o aparitie noua pe piata auxiliarelor scolare, fiindca propune elevilor si profesorilor modele de subiecte, concepute dupa structura subiectelor din anii precedenti, atat pentru proba scrisa, cat si pentru proba orala a tuturor olimpiadelor: Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana, Olimpiada Nationala Interdisciplinara de Limba si Literatura Romana si Religie "Cultura si Spiritualitate Romaneasca", Olimpiada pentru elevii din mediul rural "Universul Cunoasterii prin Lectura".

In volum se regasesc fragmente de texte interesante, repere teoretice, dar si o serie de organizatori grafici si de  fise dedicate tiparelor textuale, care se pot folosi atat pentru dezvoltarea competentei de lectura, cat si a celei de redactare. In plus, autorii au propus si unele sugestii de raspuns si modele de rezolvare, toate gandite pentru a-l motiva pe elev sa patrunda cu placere  in lumea textului, sa descopere frumusetea cuvantului, pentru ca aventura cunoasterii sa fie una care sa provoace bucuria reusitei.
 
De asemenea, la finalul auxiliarului se regasesc si cateva recomandari de lectura, deoarece avem certitudinea ca elevii care  vor deschide acest volum vor deveni, cu siguranta, cititori pasionati, iar, daca sunt deja, vor descoperi noi orizonturi literare.