Omul Șoaptă

în stoc
SKU
a216990
42.00 LEI
Pe scurt

Alex North, pseudonimul sub care a autorul a publicat ,,Omul Șoaptă” (,,The Whisper Man”), s-a născut în Leeds, Anglia, unde locuiește cu soția și fiul său. A studiat filosofia la Universitatea din Leeds, unde a și lucrat în cadrul Departamentului de Sociologie. ,,Omul Șoaptă”, romanul de debut, a fost inspirat de fiul său, pe atunci în vârstă de patru ani, care a menționat într-o zi că îi place să se joace cu o fetiță (care este invizibilă) și că se teme de „băiatul sub podea”. ,,Omul Șoaptă” a fost desemnat bestseller de publicațiile Sunday Times și New York Times, a fost tradus în peste 30 de limbi străine, iar drepturile pentru ecranizare au fost cumpărate înainte de publicare.

,,Omul Șoaptă” este cel mai răvășitor thriller pe care l-am citit de la ,,Omul de zăpadă” al lui Jo Nesbo. Mult mai mult decât suma părților sale, romanul este de coșmar și tulburător; în același timp, este emoționant fiindcă se bazează pe relațiile firești dintre tați și fii, e despre durere, pierdere și recuperare. (Alex Michaelides, autor al ,,The Silent Patient”, bestsellerul anului 2019 desemnat de ,,New York Times”)

Mai întâi este bizar. Apoi este înfricoșător. Apoi este terifiant. Și apoi… ei bine, dragă cititorule, continuă pe propriul tău risc. Un thriller ambițios, profund satisfăcător – un amestec fără sudură între Harlan Coben, Stephen King și Thomas Harris. (A.J. Finn, autor al ,,The Woman in the Window”, bestsellerul anului 2018 desemnat de ,,New York Times”)

Mai multe informații
EdituraLebada Neagra
Colecție Black Spot
ISBN 9786069682074
Traducător Ana Magdalena Petraru, Speranța Doboș
Număr de pagini 440
Formatul cărţii 12.5 x 19 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOmul Șoaptă
Rating-ul tău