Ora fermecată. Puterea miraculoasă a cititului cu voce tare în epoca neatenției

în stoc
SKU
HU003325/1
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
„Ora fermecată” dezvăluie uimitoarele avantaje de care se bucură oamenii de toate vârstele și din toate mediile atunci când participă la străvechea practică a cititului cu voce tare – un antidot prompt și eficient la capacitatea de concentrare intermitentă și limitată, familiile atomizate și distracțiile nesatisfăcătoare din epoca tehnologică. Autoarea ne poartă prin librării și școli, îmbinând descoperirile recente din neuroștiințe și studiile comportamentale cu întâmplările amuzante și emoționante ale unor familii reale – inclusiv a ei. Vie și pertinentă, plină de sfaturi practice și recomandări de lectură, „Ora fermecată” îi va inspira pe cititori să redescopere în acest proces un fragment vrăjit al propriei copilării.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Parenting
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-7386-2
Traducător Andreea Călin
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOra fermecată. Puterea miraculoasă a cititului cu voce tare în epoca neatenției
Rating-ul tău

Ora fermecată dezvăluie uimitoarele avantaje de care se bucură oamenii de toate vârstele și din toate mediile atunci când participă la străvechea practică a cititului cu voce tare – un antidot prompt și eficient la capacitatea de concentrare intermitentă și limitată, familiile atomizate și distracțiile nesatisfăcătoare din epoca tehnologică. Autoarea ne poartă prin librării și școli, îmbinând descoperirile recente din neuroștiințe și studiile comportamentale cu întâmplările amuzante și emoționante ale unor familii reale – inclusiv a ei. Vie și pertinentă, plină de sfaturi practice și recomandări de lectură, Ora fermecată îi va inspira pe cititori să redescopere în acest proces un fragment vrăjit al propriei copilării.

„Gurdon descrie convingător importanța și plăcerea de a împărtăși cărți cu cei dragi…“ — LIBRARY JOURNAL

Ora fermecată demonstrează incredibila putere a cititului cu voce tare pentru oricine – nu doar pentru copii… O carte veselă, care te va face să dai fuga la bibliotecă.“ — YOURS MAGAZINE (UK)

„O expunere care te va face să pui mâna pe o carte și s-o împărtășești cu cineva pe care-l iubești.“ — SUN (UK)

„Un fermecător și blând îndemn să lași telefonul deoparte și să te dedici celor mai vii fantasme și reprezentări ale familiei tale“. — SARA IVENS