Orasul semilunii. Casa Focului si a Umbrei

în stoc
SKU
a269036
Preț special 52.50 LEI Preț standard 69.99 LEI
Pe scurt
Romanul Casa Focului si a Umbrei este al treilea volum din seria Orasul Semilunii Bryce Quinlan nu s-a asteptat niciodata sa cunoasca o alta lume in afara de Midgard, dar acum, dupa ce a calatorit intr-una noua, nu-si doreste decat sa se intoarca pe planeta ei de origine. Tot ce iubeste se afla in Midgard: familia, prietenii, perechea ei. Blocata intr-o lume noua si ciudata, are nevoie sa-si puna degraba mintea la lucru ca sa se poata intoarce acasa. Iar asta nu e deloc o treaba usoara, fiindca nu stie defel in cine sa aiba incredere.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Moon Light
Ediția cărții I
ISBN 978-630-319-701-2
Traducător Bianca Paulevici
Număr de pagini 960
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOrasul semilunii. Casa Focului si a Umbrei
Rating-ul tău

Romanul Casa Focului si a Umbrei este al treilea volum din seria Orasul Semilunii

Bryce Quinlan nu s-a asteptat niciodata sa cunoasca o alta lume in afara de Midgard, dar acum, dupa ce a calatorit intr-una noua, nu-si doreste decat sa se intoarca pe planeta ei de origine. Tot ce iubeste se afla in Midgard: familia, prietenii, perechea ei. Blocata intr-o lume noua si ciudata, are nevoie sa-si puna degraba mintea la lucru ca sa se poata intoarce acasa. Iar asta nu e deloc o treaba usoara, fiindca nu stie defel in cine sa aiba incredere.

De-a lungul vietii, Hunt Athalar s-a aflat de cateva ori in situatii-limita, dar cea de acum ar putea sa fie cea mai periculoasa dintre toate. Dupa niste luni in care a avut parte de tot ce si-a dorit vreodata, el se afla din nou in temnitele Asterilor, despuiat de libertate si fara sa aiba nici cea mai vaga idee despre locul in care se afla Bryce.

Aceasta spectaculoasa urmare a bestsellerelor Casa Pamantului si a Sangelui si Casa Cerului si a Aerului, din seria Orasul Semilunii, de Sarah J. Maas, atinge noi culmi de dramatism, fiindca lumea lui Bryce si a lui Hunt e adusa pe marginea prapastiei, viitorul ei apasand pe umerii celor doi.