Orizonturi indepartate

în stoc
SKU
a258778
59.99 LEI
Pe scurt
O familie dezbinată și o femeie care îi va ajuta pe membrii acesteia să se regăsească... Margot Hart sosește în Irlanda pentru a scrie biografia faimoasei familii Deverill. Știe că dacă vrea să descopere secretele trecutului, trebuie să stea de vorbă cu lordul Deverill. JP trăiește ca un sihastru și nu e ușor de abordat, însă Margot e hotărâtă să meargă înainte. Nici ea nu este genul de femeie care să se lase ușor descurajată.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Blue Moon
ISBN 978-606-339-919-0
Traducător Simona Sasarman
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOrizonturi indepartate
Rating-ul tău

O familie dezbinată și o femeie care îi va ajuta pe membrii acesteia să se regăsească...

Margot Hart sosește în Irlanda pentru a scrie biografia faimoasei familii Deverill. Știe că dacă vrea să descopere secretele trecutului, trebuie să stea de vorbă cu lordul Deverill. JP trăiește ca un sihastru și nu e ușor de abordat, însă Margot e hotărâtă să meargă înainte. Nici ea nu este genul de femeie care să se lase ușor descurajată.

Nu se așteaptă însă că va ajunge să se apropie atât de mult de JP și că va fi atrasă în disputele din familia acestuia. JP se simte izolat și vulnerabil pentru că poartă vina de a fi intrat în datorii, ceea ce l-a forțat să vândă castelul familiei. Sprijinită de Colm, chipeșul fiu al lui JP, Margot pare să fie singura persoană care-l poate ajuta pe acesta să-și schimbe norocul.

Oare va reuși familia Deverill să vindece neînțelegeri vechi de câteva veacuri?