Oul și ștrumfii

în stoc
SKU
a224938
42.42 LEI
Pe scurt

JERRY CRAFT s-a născut în 1963 la New York. Dintotdeauna i-a plăcut să deseneze, așa că a ales să studieze artele. După facultate a lucrat doisprezece ani în publicitate, iar apoi s-a angajat ca desenator pentru Marvel și Harvery Comics. Timp de opt ani a scris și ilustrat benzile desenate Mama’s Boyz.

Colegul cel nou (New Kid, 2019) este primul lui roman grafic și este prima carte de acest fel care primește prestigioasa Medalie Newbery, iar Jerry Craft este al cincilea afroamerican care câștigă acest premiu. De asemenea, romanul a mai câștigat Premiul Coretta Scott King și Premiul Kirkus la categoria „cărţi pentru adolescenţi“.

În octombrie 2020, a apărut romanul Class Act, care continuă povestea din Colegul cel nou.

Jerry Craft are doi băieţi și în prezent locuiește în Norwalk, Connecticut.

Ca să serbeze Ziua Ștrumfilor, Marele Ștrumf a venit cu ideea să pregătească un tort, așa că toată lumea ajută cu ce poate. Un singur ingredient le lipsește: un ou. Când, într-un final, fac rost de el, ce să vezi? E un ou magic, care îți îndeplinește toate dorințele! Ștrumfii se reped și își pun cele mai ștrumfești dorințe: să fie mov, să fie bogați, să aibă un elefant și câte și mai câte!

În celelalte două povești din volum, câte un ștrumf mai altfel își face apariția în sat și, fie că vrea, fie că nu, dă totul peste cap!

Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 9786060861492
Traducător Mihaela Dobrescu
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 14 x 20.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOul și ștrumfii
Rating-ul tău