Paco la operă

în stoc
SKU
a249026
69.00 LEI
Pe scurt
Ce învățăm din Paco la operă: Această carte muzicală pentru copii este ideală pentru părinții și profesorii care vor să-i introducă pe micuți în lumea artei și a spectacolelor de operă. Paco și cea mai bună prietenă a sa, Betty, vizitează Opera din Paris. Nici nu încep bine turul, căci cei doi se rătăcesc în acest loc magnific. În încercarea de a găsi restul grupului, Paco și prietena lui vizitează toate culisele, unde descoperă universul fermecător al operei. Voci inedite, artiști talentați, decoruri și costume magnifice…Ce loc fabulos! Cu ajutorul cărții, cei mici au oportunitatea de a asculta cele mai frumoase arii de operă de Verdi, Bizet, Mozart, Händel, Bellini, Verdi, Delibes și Rossini. Textul este scurt și dinamic, oferind detalii copiilor despre limbajul specific operei.
Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9786069677377
Traducător Patricia Rădulescu
Număr de pagini 24
Tip copertă cartonat
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPaco la operă
Rating-ul tău

Descoperă Opera de la Paris alături de Paco și prietena lui, Betty.

Ce învățăm din Paco la operă

Această carte muzicală pentru copii este ideală pentru părinții și profesorii care vor să-i introducă pe micuți în lumea artei și a spectacolelor de operă.

Paco și cea mai bună prietenă a sa, Betty, vizitează Opera din Paris. Nici nu încep bine turul, căci cei doi se rătăcesc în acest loc magnific. În încercarea de a găsi restul grupului, Paco și prietena lui vizitează toate culisele, unde descoperă universul fermecător al operei. Voci inedite, artiști talentați, decoruri și costume magnifice…Ce loc fabulos!

Cu ajutorul cărții, cei mici au oportunitatea de a asculta cele mai frumoase arii de operă de Verdi, Bizet, Mozart, Händel, Bellini, Verdi, Delibes și Rossini.

Textul este scurt și dinamic, oferind detalii copiilor despre limbajul specific operei.

Despre carte

Ilustrațiile poveștii sunt colorate și expresive, redând decorul și atmosfera specifică unui spectacol de operă. Vizualul dinamic se îmbină cu cele 11 butoane muzicale pe care cei mici adoră să le apese.

Cartea este disponibilă în dimensiunea 178 x 203 mm, cu 24 de pagini pline de culoare și imagini deosebite. Paginile interioare sunt tipărite pe hârtie mată de 128 g. Coperta este tipărită pe hârtie lucioasă de 128 g, apoi plastifiată mat. Coperta din spate conține un modul sonor cu buton ON/OFF și trei baterii rotunde tip buton AG 10.

Colecția de cărți Paco explorează arta muzicală și operele marilor compozitori pe înțelesul copiilor.