Paco și hip-hopul

în stoc
SKU
a249027
69.00 LEI
Pe scurt
Ce învățăm din Paco și hip-hopul: Cățelul meloman îi duce pe copii și părinți într-o aventură muzicală pe străzile din cartierul Bronx, acolo unde a apărut hip-hopul. În această carte muzicală pentru copii, Paco se alătură unui grup de breakeri talentați, alături de care descoperă lumea fascinantă a hip-hopului. Figuri acrobatice incredibile, rap, scratch, battles și graffiti…O explozie de energie, culoare și sunete vibrante la tot pasul! Cartea îi introduce pe cei mici în cultura muzicii hip-hop prin intermediul ilustrațiilor dinamice și expresive. Vizualul deosebit se îmbină armonios cu cele 16 butoane sonore care întregesc povestea. Textul este scurt și scoate în evidență limbajul specific hip-hopului pe fiecare pagină.
Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9789734643356
Traducător Patricia Rădulescu
Număr de pagini 24
Tip copertă cartonată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPaco și hip-hopul
Rating-ul tău

Călătorește alături de Paco în lumea hip-hopului.

Ce învățăm din Paco și hip-hopul

Cățelul meloman îi duce pe copii și părinți într-o aventură muzicală pe străzile din cartierul Bronx, acolo unde a apărut hip-hopul.

În această carte muzicală pentru copii, Paco se alătură unui grup de breakeri talentați, alături de care  descoperă lumea fascinantă a hip-hopului. Figuri acrobatice incredibile, rap, scratch, battles și graffiti…O explozie de energie, culoare și sunete vibrante la tot pasul!

Cartea îi introduce pe cei mici în cultura muzicii hip-hop prin intermediul ilustrațiilor dinamice și expresive. Vizualul deosebit se îmbină armonios cu cele 16 butoane sonore care întregesc povestea.

Textul este scurt și scoate în evidență limbajul specific hip-hopului pe fiecare pagină.

Detalii despe carte

Ilustrațiile colorate redau atmosfera plină de viață a culturii hip-hop. Personajele dinamice îi distrează pe copii și le captează atenția cu ușurință. Acestea cântă și execută mișcări de dans uimitoare, oferind un adevărat spectacol micilor cititori.

Cartea sonoră este disponibilă în dimensiunea 178 x 203 mm. Coperta este tipărită pe hârtie lucioasă de 128 g, apoi plastifiată mat. Coperta din spate conține un modul sonor cu buton ON/OFF și trei baterii rotunde tip buton AG 10. Paginile interioare sunt tipărite pe hârtie mată de 128g.

Colecția de cărți Paco îi poartă pe cei mici prin cele mai populare genuri muzicale.