Paco și muzica disco

în stoc
SKU
a249025
69.00 LEI
Pe scurt
Ce învățăm din Paco și muzica disco: Această carte sonoră îi introduce pe copii în atmosfera muzicii disco, oferindu-le o experiență vibrantă. Paco se află la New York și se pregătește să participe la un concurs de dans. Cățelul meloman își pregătește ținuta și mai repetă o dată cu prietenii săi. Toată lumea este pregătită, iar distracția poate începe. Ce ritm! Ce atmosferă! Oare cine va cuceri ringul de dans? Cu ajutorul cărții, copiii explorează lumea muzicii disco într-un stil ludic. Micuții pot asculta sunetele instrumentelor electronice care dau viață ritmurilor antrenante și se pot mișca alături de personajul lor preferat. Muzică, dans, costume strălucitoare și lumini. Aceasta este febra disco! Textul este scurt și dinamic, fiind ușor de urmărit de cei mai mici prichindei.
Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 9786069677391
Traducător Patricia Rădulescu
Număr de pagini 24
Tip copertă cartonată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPaco și muzica disco
Rating-ul tău

Paco te invită într-o aventură muzicală cu sunete și mișcări disco.

Ce învățăm din Paco și muzica disco

Această carte sonoră îi introduce pe copii în atmosfera muzicii disco, oferindu-le o experiență vibrantă.

Paco se află la New York și se pregătește să participe la un concurs de dans. Cățelul meloman își pregătește ținuta și mai repetă o dată cu prietenii săi. Toată lumea este pregătită, iar distracția poate începe. Ce ritm! Ce atmosferă! Oare cine va cuceri ringul de dans?

Cu ajutorul cărții, copiii explorează lumea muzicii disco într-un stil ludic. Micuții pot asculta sunetele instrumentelor electronice care dau viață ritmurilor antrenante și se pot mișca alături de personajul lor preferat. Muzică, dans, costume strălucitoare și lumini. Aceasta este febra disco!

Textul este scurt și dinamic, fiind ușor de urmărit de cei mai mici prichindei.

Despre carte

Tabloul vizual este ilustrat într-o paletă de culori vii. Personajele expresive sunt redate cu atenție la detalii, iar peisajele vesele și jucăușe îi distrează pe cei mici, filă cu filă. Imaginile se îmbină cu cele 16 butoane muzicale care-i poartă pe micuți în inima discotecii.

Cartea este disponibilă în dimensiunea 178 x 203 mm, cu 24 de pagini pline de culoare și imagini deosebite. Coperta este tipărită pe hârtie lucioasă de 128 g, apoi plastifiată mat. Coperta din spate conține un modul sonor cu buton ON/OFF și trei baterii rotunde tip buton AG 10. Paginile interioare sunt tipărite pe hârtie mată de 128 g.

Colecția de cărți Paco reprezintă o călătorie imaginară prin lumea dansului și a muzicii.