Pamintul de sub talpile ei

Epuizat din stoc
SKU
C199049
33.33 LEI
Pe scurt

„Singurul lucru de care sunt constient este ca ma pricep sa ma fac mic. Mic, nu din punct de vedere fizic, pentru ca sunt inalt si bine cladit, ci din punct de vedere psihic. Exista experiente pe care le port in minte, amintiri pe care le pot lesne evoca ori de cate ori vreau sa ma conving de valoarea mea redusa. In felul acesta, o forma de modestie autoimpusa, un produs al vietii si greselilor mele din trecut a devenit taina supravietuirii mele.“ (Salman Rushdie)

"In acest roman, toate granitele se estompeaza: cea dintre culorile pielii, dintre viata si moarte, dintre Orient si Occident, dintre imaginatie si realitate. O carte despre faima, despre dragostea care invinge moartea, despre coruptie si realitati alternative, despre anii ’60 si anii ’90, depre mituri si catastrofe. Un «Ulise» al rock’n’roll-ului.” (The Independent)


"Pamantul de sub talpile ei e o fiara care devoreaza cultura pop, istoria imaginara si mitul. Tirul epic al lui Rushdie n-a fost niciodata atat de impresionant. Avem in fata ochilor un romancier extraordinar, care actioneaza asemenea unui maestru al metamorfozelor, preschimband viata, arta si limbajul intr-un labirint subteran al imaginatiei" (Don DeLillo)

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM.Seria de autor „Salman Rushdie”
ISBN 978-973-46-1996-2
Traducător Antoaneta Ralian
Număr de pagini 592
Tip copertă Brosata
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPamintul de sub talpile ei
Rating-ul tău