Până când m-a cunoscut

în stoc
SKU
a263084
49.99 LEI
Pe scurt
Până când m-a cunoscut de Julian Barnes este o poveste captivantă și complexă despre iubire, posesivitate și obsesie, scrisă remarcabil și cu o perspectivă profundă asupra relațiilor umane.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Babel
ISBN 9786064309327
Traducător Radu Paraschivescu
Număr de pagini 264
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPână când m-a cunoscut
Rating-ul tău

Până când m-a cunoscut de Julian Barnes este o poveste captivantă și complexă despre iubire, posesivitate și obsesie, scrisă remarcabil și cu o perspectivă profundă asupra relațiilor umane.

Autorul ne introduce subtil și emoțional în mintea unui bărbat, care se luptă cu fantasmele din trecutul soției sale și cu propriile sale temeri și neîncrederi. Graham, un profesor universitar excentric, descoperă că soția sa a avut un înflăcărat trecut amoros, începe să caute indicii și să investigheze fiecare detaliu din viața ei anterioară. Pe măsură ce povestea se desfășoară, suntem martorii transformării lui Graham într-un bărbat gelos și paranoic, care își imaginează diverse scenarii și aventuri. El devine din ce în ce mai disperat să afle adevărul despre trecutul soției sale, și face tot posibilul să o controleze și să o manipuleze.  

Barnes ne oferă o perspectivă asupra implicațiilor negative ale unei astfel de mentalități. Analizează profund psihologia personajului principal, abordând abil întrebări despre identitate, intimitate și încredere.