Panica

în stoc
SKU
a222743
Preț special 37.50 LEI Preț standard 49.99 LEI
Pe scurt

LAUREN OLIVER este cofondatoarea și președinta de producție a companiei de media & content development Glasstown Entertainment. Totodată, este o scriitoare ale cărei romane Young Adult au urcat de multe ori în topul bestsellerurilor The New York Times. Dintre acestea, menționăm Before I Fall (2010); trilogia DELIRIUM: Delirium (2011; Nemira, 2014), Pandemonium (2012; Nemira, 2015) și Requiem (2013; Nemira, 2015); Panic (2014; Panica, Nemira, 2016), Vanishing Girls (2015) și Broken Things (2018), precum și seria REPLICA, Replica (2016; Nemira, 2017) și Ringer (2017). Cărțile sale au fost traduse în peste 35 de limbi și s-au vândut în mai bine de 3,5 milioane de exemplare în întreaga lume. Oliver este producătoarea executivă, creatoarea și singura scenaristă a seriei Panic, care a avut premiera pe Prime Video în mai 2021.

Bestseller The New York Times

Acum un serial de excepție transmis de Prime Video

Acum un serial de excepție pe Prime Video, cu Olivia Welch, Mike Faist și Jessica Sula în rolurile principale

 

Într-un orășel sărac, unde tinerii simt că se sufocă, singurul lucru care le mai poate reda senzația că sunt liberi este jocul Panica, ale cărui probe sunt îngrozitor de periculoase.

Heather vrea să participe la competiția care a devenit legendară în rândul celor din ultimul an de liceu, fiindcă premiul de 67 000 de dolari i se pare imens. Nu s-a considerat niciodată neînfricată, dar, când află că are pentru cine să lupte, descoperă că e mai curajoasă decât își imaginase.

Lui Dodge nu i-a fost niciodata frică de Panica. Secretul pe care-l păstrează cu sfințenie îl va ajuta să treacă prin joc. Dar nu știe că nu e singurul care are secrete.

Pentru Heather și Dodge jocul aduce alianțe noi, revelații uluitoare și înfiriparea primei iubiri. Dar și conștientizarea faptului că, uneori, lucrurile de care ne temem sunt chiar acelea de care avem cea mai mare nevoie.

 

„Dodge fu unul dintre primii ajunși sus, pe gard. În jurul lui erau și alți jucători, care mormăiau și respirau greu și ale căror trupuri se loveau de al lui, dar îi ignoră, concentrându-se, în schimb, asupra mușcăturii lanțului din palmă și asupra propriei respirații, asupra secundelor care se scurgeau ca apa. Totul ținea de sincronizare, ca în magie: planificare, cunoaștere, păstrarea calmului sub presiune... Puteai să anticipezi răspunsul altei persoane; puteai să îți dai seama ce vor face alții, ce vor spune sau cum vor reacționa, încă înainte să o facă. Iar Dodge știa prea bine că nu va dura mult până când Donahue va ieși cu o armă.“

Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Young Armada
ISBN 9786064311740
Traducător Dorina Tătăran
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Bestseller
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPanica
Rating-ul tău