Parenting extraordinar. Un ghid esential pentru parenting si educatie acasa

în stoc
SKU
a222967
36.00 LEI
Pe scurt

„Cei care se opun comunismului trebuie lichidati. Nu e suficient sa-i bagam in puscarii, pentru ca din puscarii mai pot sa iasa. Trebuie impuscati.“ (Sartre)

Parenting extraordinar: Un ghid esențial pentru parenting și educație acasă oferă sfaturi autoritare, calme, credibile, ușor de digerat și de pus în practică imediat, pe măsură ce părinții învață să navigheze în circumstanțe de neconceput. Eloise Rickman vă spune tot ce trebuie să știți cu adevărat despre părinți și educarea copilului acasă.

Scrisă de un expert în educație la domiciliu, având în vedere actuala criză Covid-19, cartea Parenting extraordinar – un ghid esențial pentru parenting și educație acasă va fi de ajutor oricărei familii care se confruntă cu o schimbare bruscă a circumstanțelor sau oricărei familii care dorește să regândească modul în care sunt structurate lucrurile în casă.

Trăim un moment fără precedent și stresant, iar mulți părinți din întreaga lume au fost rugați să aibă grijă și să-și educe copiii acasă. Acest lucru prezintă provocări unice, în special pentru părinții care încearcă să lucreze și să-și supravegheze copiii în zilele lungi de acasă.

Această carte ajută părinții să creeze acasă o atmosferă care va susține învățarea naturală, plină de veselie. Indiferent dacă alegeți o abordare mai informală, în care copiii decid ce anume învață, sau preferați să lucrați din manuale și pe fișe de lucru, fundamentul unei învățături bogate și fericite la domiciliu este același.

Chiar și în momentele de criză, există câțiva pași simpli pe care îi puteți face pentru a vă ajuta membrii familiei să se simtă liniștiți și conectați unul cu celălalt, creând o barcă de siguranță și de stabilitate pentru copii, pași pe care îi veți descoperi în interiorul cărții.

Această carte se simte ca o îmbrățișare mare atunci când aveți nevoie de ea. Cuvintele autoarei oferă liniște, calm și multe sugestii practice.

DESPRE AUTORI:

Eloise Rickman este coach pentru părinți și lucrează cu clienți din întreaga lume, atât prin cursuri on-line și îndrumare directă, cât și prin contul ei de Instagram. Munca ei se concentrează pe un parenting bazat pe dovezi, pe educația de acasă și pe ajutorul dat familiilor pentru a-și găsi un ritm bun și confort în viața lor de zi cu zi. A studiat antropologia socială la Universitatea Cambridge, locul unde a devenit pentru prima dată interesată de modul în care practicile din copilărie și din sânul familiei modelează societatea. Locuiește în partea de sud a Londrei împreună cu soțul ei, Sam, și fiica lor, Frida, care a fost educată acasă încă de la naștere.

Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Universitas
Ediția cărții a VII-a
ISBN 5948495005009
Traducător Andreea Maria Vrabie
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsParenting extraordinar. Un ghid esential pentru parenting si educatie acasa
Rating-ul tău