Părinți curajoși

în stoc
SKU
a259259
40.01 LEI
Pe scurt
Ce faci când copilul tău adolescent îți vorbește urât sau te ignoră, e dependent de jocuri sau se izolează în camera lui? Această carte te va ajuta să‑ți regăsești puterea în relația cu copilul tău, pentru a construi un nou tip de autoritate, una bazată pe iubire, colaborare, sprijin și perseverență. Autorul, Haim Omer, este profesor emerit la Facultatea de Psihologie a Universității Tel‑Aviv, a publicat unsprezece cărți, traduse în zece limbi. Metoda descrisă în această carte este numită „rezistența non‑violentă“.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Educatie cu blandete
ISBN 9789733415077
Traducător Carmen Scarlet
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPărinți curajoși
Rating-ul tău

Ce faci când copilul tău adolescent îți vorbește urât sau te ignoră, are prieteni alături de care dezvoltă comportamente periculoase, e dependent de jocuri, de alcool sau de substanțe ilegale, refuză să meargă la școală sau se izolează în camera lui? Ce faci când simți că pierzi controlul asupra relației și nu‑ți mai poți călăuzi copilul pe calea unui comportament sănătos și responsabil?

Această carte te va ajuta să‑ți regăsești curajul și puterea în relația cu copilul tău, pentru a construi un nou tip de autoritate, una bazată pe prezență activă, autocontrol, iubire, colaborare, sprijin și perseverență.

Vei descoperi strategii concrete pentru a pune limite sănătoase fără a folosi manipularea sau forța, vei reuși să oferi un sentiment de siguranță copilului tău anxios și‑l vei inspira să repare relațiile și oamenii pe care i‑a rănit în trecut.

Vei învăța să construiești pentru copilul tău satul de care are nevoie pentru a crește cu valori și principii sănătoase.