Pasiunea lui Cherry

Epuizat din stoc
SKU
a110628
Preț special 22.01 LEI Preț standard 29.34 LEI
Pe scurt

Cathy Cassidy a scris prima ei carte ilustrata cand avea noua ani, pentru fratele sau mai mic. In copilarie ii placea sa realizeze benzi desenate, pe care le vindea prietenilor cu 5 penny bucata. A urmat Art College in Liverpool, apoi a lucrat ca editor pentru celebra re vista Jackie.


Timp de 12 ani a fost „consilier sentimental“ la revista pentru adolescenti Shout si profesoara de arta. Apoi s-a dedicat in intregime scrisului, publicand peste 23 de carti. Ii plac hainele si jucariile vechi, masinile si cartile. Este, dupa cum se declara, o vegetariana convinsa indragostita de ciocolata.

Cherry: Ochi migdalati fermecatori, piele de culoarea cafelei cu lapte, imaginatie debordanta, umor si reactii imprevizibile...


Viata lui Cherry e pe cale sa se schimbe pentru totdeauna. Impreuna cu tatal ei, se muta la Somerset, unde o mama noua si patru surori noi - noute ii asteapta. Acolo vor sa realizeze proiectul la care au visat dintotdeauna: o afacere cu ciocolata.


Dar prima zi petrecu ta la Somerset ii ofera lui Cherry o surpriza: fermecatorul Shay Fletcher o vrajeste pe loc. O singura problema: Shay are deja o iubita... Honey, noua sora vitrega a lui Cherry.


Cherry stie foarte bine ca prietenia ei cu Shay e periculoasa. Dar asta nu inseamna ca poate sta departe de el... Seria Clubul fetelor dependente de ciocolata are in distributie surori rebele, baieti supercool si una dintre marile iubiri ale lui Cathy - ciocolata.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 978-606-719-185-1
Traducător Luminita Gavrila
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPasiunea lui Cherry
Rating-ul tău