Pax

în stoc
SKU
a264193
44.44 LEI
Pe scurt
Bestseller New York Times, nominalizată la National Book Award și numită de Amazon.com printre cele mai bune cărți ale anului 2016, „Pax” e o carte puternică despre prețul războiului, așa cum este el trăit de doi prieteni despărțiți fără voia lor: un băiat și un vulpoi.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Red Adventure
ISBN 9786303211428
Traducător Tatiana Dragomir
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 14,5 x 21 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPax
Rating-ul tău

„Vulpile roșii. Cu cât am citit mai mult despre ele, cu atât mai mult am ajuns să le admir și cu atât am fost mai hotărâtă să le înfățișez în cartea aceasta cu respectul cuvenit.” (Sara Pennypacker)

Bestseller New York Times, nominalizată la National Book Award și numită de Amazon.com printre cele mai bune cărți ale anului 2016, Pax e o carte puternică despre prețul războiului, așa cum este el trăit de doi prieteni despărțiți fără voia lor: un băiat și un vulpoi. 

„Cartea Pax este la fel ca Pax, puiul de vulpe: pe jumătate neîmblânzită și întru totul minunată.“ The New York Times Book Review

„De o onestitate dogoritoare și dureros de frumoasă, Pax este, simplu spus, o capodoperă.“ Katherine Applegate, autoarea cărții Ivan cel Fără de Seamăn

Sara Pennypacker (născută în 1951, în Massachusetts) este o autoare americană de cărți pentru copii. Titlurile sale au primit mai multe premii, printre care Medalia Christopher și Golden Kite. A scris nouăsprezece cărți, printre care se numără: PaxSummer of the Gypsy Moths și titlurile din seria Clementina. Este fondatoarea programului ShareOurBooks.org. Pennypacker ține adesea conferințe în școli, în librării și în biblioteci, prin care încearcă să-i facă pe tineri să se apropie de literatură.