Pe taramul mortii (seria In inima junglei, vol. II)

în stoc
SKU
a261054
49.90 LEI
Pe scurt
Continuarea indelung asteptata a bestsellerului New York Times, In inima junglei de Ayana Gray, Pe taramul mortii propune noi aventuri palpitante pentru cei doi eroi, Koffi si Ekon, separati de aceasta data de magia necrutatoare a lui Fedu, zeul morţii.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-109-3
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPe taramul mortii (seria In inima junglei, vol. II)
Rating-ul tău

Continuarea indelung asteptata a bestsellerului New York Times, In inima junglei de Ayana Gray, Pe taramul mortii propune noi aventuri palpitante pentru cei doi eroi, Koffi si Ekon, separati de aceasta data de magia necrutatoare a lui Fedu, zeul morţii.

În această continuare îndelung aşteptată a bestsellerului New York Times În inima junglei, Koffi își explorează puterile și învață să-și controleze magia, iar Ekon parcurge o călătorie inițiatică impresionantă. Se pregătesc să-l înfrunte pe zeul morții. După ce a promis să-şi folosească magia pentru a-l sluji pe Fedu, nemilosul zeu al morţii, Koffi devine prizonieră în Thornkeep - un castel somptuos cu grădini încântătoare. Ea şi mulţi alţi tineri daraja (magicieni) sunt izolaţi acolo de o ceaţă mortală care îi împiedică să evadeze.

Şi totuşi, Koffi se simte ademenită de o chemare misterioasă din adâncul ceţii, unde o aşteaptă alte provocări, aparent de neînvins. Iar, în curând, ea înțelege că în miezul acestor provocări ar putea fi cheia libertăţii ei și a înfrângerii zeului morții. În timp ce Koffi învaţă să-şi mânuiască forţa nimicitoare şi vindecătoare, Ekon e hotărât să ajungă la Thornkeep şi să o salveze. Vânat de Fiii Celor Șase, tânărul e silit să intre în alianţe noi, dificile, pentru a evada din Lkossa şi a-şi lăsa în urmă vechea viață.

Cu fiecare zi, el se apropie tot mai mult de tărâmul morţii, dar şi de un adevăr ascuns despre sine, care i-ar putea schimba destinul.
Există ceva mai puternic decât moartea? 

„Aptitudinea lui Gray de a construi o lume complexă şi plină de nuanţe rămâne un atu al scriiturii ei, iar continuarea se adânceşte şi mai mult în istoria şi moştenirea oraşului Lkossa şi a regatului înconjurător.”  – Paste Magazine

„Gray se întoarce la universul ei captivant de bestii, secrete şi zei răzbunători în acest al doilea roman, dezvăluind un univers şi mai extins. Cititorii care s-au pierdut cu uşurinţă în povestea lui Koffi şi a lui Ekon vor devora continuarea călătoriei lor. Un succesor incitant care te pregăteşte de o a treia carte explozivă.” – Booklist