Pe treptele tornului - femei ilustre care au influentat suverani

Epuizat din stoc
SKU
C207692
13.16 LEI
Pe scurt

Conceptiile, moravurile si obiceiurile din perioadele respective aduc un plus de farmec si culoare acestei lucrari deosebit de valoroase.

Noua femei, cu destine remarcabile, care au schimbat cursul istoriei datorita personalitatii lor puternice, sint prezentate in ordine cronologica: Berenice, printesa iudee, Teodora, imparateasa bizantina, Agnes de Meranie, regina a Frantei, Roxaleana, sultana otomana, Maria Stuard, regina a Scotiei, Doamna de Maintenon, sotia secreta a regelui Ludovic al XIV-lea, Caterina I, sotia lui Petru cel Mare, doamna de Krundener, apropiata a imparatului Alexandru I al Rusiei, si Eugenia, imparateasa a Frantei.


Intr-o maniera atragatoare, autorul prezinta vietile acestora, contextul in care s-a realizat Accesul lor la tron sau la favorurile suveranilor. Sunt relevate hotararile politice sau militare luate sub influenta celor noua ilustre doamne.


Conceptiile, moravurile si obiceiurile din perioadele respective aduc un plus de farmec si culoare acestei lucrari deosebit de valoroase.

Mai multe informații
EdituraOrizonturi
Colecție Intrigi de Alcov
ISBN 978-973-85917-1-6
Număr de pagini 233
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPe treptele tornului - femei ilustre care au influentat suverani
Rating-ul tău