Pe urmele lui Vermeer

Epuizat din stoc
SKU
C144255
Preț special 24.07 LEI Preț standard 32.09 LEI
Pe scurt
O opera de arta, un mister ce dureaza de secole, toate acestea intr-o carte care va va purta prin cel mai ciudat labirint, prin cele mai neasteptate aventuri care va vor tine cu sufletul la gura.Cind Petra si Calder se intilnesc intimplator intr-un muzeu, habar n-au ca vor fi eroii uneia dintre cele mai bizare aventuri din istoria artei.
Se petrec lucruri ciudate: cei doi descopera o carte misterioasa, o batrina excentrica le cauta tovarasia, iar un tablou de Vermeer, de o valoare inestimabila, dispare din celebrul muzeu din Chicago.

Inainte sa-si dea seama, protagonistii se pomenesc implicati intr-un scandal international cauzat de furtul celebrului tablou si pornesc pe urmele holului pentru a recupera pinza pina nu e prea tirziu, caci acesta intentioneaza sa o distruga.

Petra si Calder dezleaga mister dupa mister folosindu-se de instinct, inteligenta, si, nu in cele din urma, de cunostintele despre Vermeer, faimosul pictor olandez. Oare vor izbuti sa salveze tabloul, sa dezlege misterul caruia nici macar FBI-ul n-a putut sa-i dea de capat?
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Biblioteca RAO
Ediția cărții I
ISBN 973-576-840-2
Traducător Carmen Bourceanu
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 19 x 20 cm
Data apariției 2005
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPe urmele lui Vermeer
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!