Personaje biblice: enciclopedie ilustrata

Epuizat din stoc
SKU
a257002
79.00 LEI
Pe scurt
Află cine sunt personajele, pornind de la Adam și Eva din Vechiul Testament, până la poveștile lui Isus și călătoriile lui Pavel din Noul Testament.
Mai multe informații
EdituraEditura Euro Libris
ISBN 9786069517895
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 19 x 24 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPersonaje biblice: enciclopedie ilustrata
Rating-ul tău

Află cine sunt personajele, pornind de la Adam și Eva din Vechiul Testament, până la poveștile lui Isus și călătoriile lui Pavel din Noul Testament.

Înțelegeți importanța fiecărui personaj, aflați care este semnificația citatelor cheie și descoperiți mai multe despre geografia și istoria Ținuturilor biblice în acest ghid fascinant.

De la Adam și Eva din Vechiul Testament până la poveștile lui Isus și ale ucenicilor din Noul Testament, acesta este ghidul vizual ideal pentru personajele cheie dintr-una dintre cele mai importante cărți scrise vreodată.

De la lideri și profeți până la judecători și apostoli, aflați importanța oamenilor din Biblie prin profiluri detaliate. Această carte de povești biblică repovestește istoria fiecărui personaj și explică învățăturile și citatele cheie ale acestuia într-un mod clar și simplu.

Plină cu ilustrații strălucitoare și colorate care dau viață acestor personaje, această carte fascinantă de referință a Bibliei va capta imaginația și inima oricărui cititor tânăr.

Deschide paginile acestei enciclopedii biblice pentru copii și descoperă de ce este o comoară care aparține fiecărei case creștine.

- Peste 90 de profiluri individuale, care acoperă o gamă completă de personaje
- Ghid clar și vizual pentru pagină pe subiect, completat cu ilustrații vii
- Citatele din Biblie sprijină înțelegerea
- Cadranele de context îi ajută pe cititori să interpreteze poveștile