Persuasiune

în stoc
SKU
a256208
35.99 LEI
Pe scurt
Anne Elliot este o eroina atipica a anilor premergatori epocii victoriene. Nonconformista, rebela, traind in mijlocul unei familii de snobi scapatati, cu origini nobiliare, ea este pusa in fata unei dileme: sa lase trecutul in urma, sa uite, sa se supuna regulilor clasei din care face parte sau sa-si asculte imboldul inimii si sa ofere a doua sansa iubirii ei pentru barbatul de care se despartise cu mai multi ani in urma, constransa de familie, dar pe care nu incetase sa il doreasca in tot acest lung rastimp. Toate acestea, impreuna cu o lume de personaje felurite pline de un umor amar, fac din Persuasiune o neasteptata poveste de dragoste, lipsita de conventionalitatea scrierilor asemanatoare.
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Rao clasic
ISBN 978-606-006-784-9
Traducător Liliana Pelici
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 11 x 19 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPersuasiune
Rating-ul tău

Anne Elliot este o eroina atipica a anilor premergatori epocii victoriene. Nonconformista, rebela, traind in mijlocul unei familii de snobi scapatati, cu origini nobiliare, ea este pusa in fata unei dileme: sa lase trecutul in urma, sa uite, sa se supuna regulilor clasei din care face parte sau sa-si asculte imboldul inimii si sa ofere a doua sansa iubirii ei pentru barbatul de care se despartise cu mai multi ani in urma, constransa de familie, dar pe care nu incetase sa il doreasca in tot acest lung rastimp. Toate acestea, impreuna cu o lume de personaje felurite pline de un umor amar, fac din Persuasiune o neasteptata poveste de dragoste, lipsita de conventionalitatea scrierilor asemanatoare.

Un roman de dragoste clasic, scris cu o extraordinara sensibilitate si publicat postum. Anne Elliot, o tanara a carei familie cu origini nobiliare este nevoita sa se mute pentru a-si reduce cheltuielile si datoriile il reintalneste pe capitanul Frederick Wentworth, fostul ei logodnic. Logodna fusese rupta cand Anne s-a lasat convinsa de prietenii si familia ei sa puna capat relatiei lor, considerata nepotrivita din pricina diferentelor de rang. Dupa o despartire care a durat aproape opt ani, dragostea lor reinvie, pregatind scena pentru multe intamplari descrise cu un desavarsit umor, precum si pentru o a doua sansa care i se ofera lui Anne, aceea a unei vieti implinite si fericite alaturi de barbatul iubit.