Petală + CD

Epuizat din stoc
SKU
C154944
64,13 LEI
Pe scurt
Un album de versuri şi fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petală poate fi considerată o carte-obiect, prilej de inspiraţie sau de reflecţie asupra amănuntelor care ne fac viaţa frumoasă.
Imagini din arhiva personală, de la prieteni sau admiratori şi-au găsit locul într-un volum inedit de versuri şi artă fotografică, ce însoţeşte şi ilustrează cel mai recent disc semnat de Alexandru Andrieş, Petală.

Albumul reproduce manuscrisele autorului, cuprinzând versurile celor 18 piese, însoţite de mici desene şi detalii jucăuşe pe care Alexandru Andrieş le-a presărat printre rânduri. O mică bijuterie pentru admiratorii artistului, volumul scoate la iveală o parte din bucătăria de creaţie & inspiraţie a noului disc: unele versuri sunt notate pe şerveţele, altele pe bilete de avion, fiecare poartă data şi locul în care au fost compuse, precum şi modificările făcute ulterior.

Fotografiile din album, deşi provin din surse diferite, alcătuiesc un studiu unitar al detaliilor: simple, graţioase, poetice sau de-a dreptul comice, acestea au nu numai rolul de a însoţi discul audio, ci şi de a pune versurile în contexte noi.
Mai multe informații
EdituraVellant
Colecție Arta
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1984-50-6
Formatul cărţii 21.5 x 21,5 x 1 cm
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPetală + CD
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!