Pettson și Findus. Calendarul Familiei 2022

în stoc
SKU
a229231
39.00 LEI
Pe scurt
DESPRE THOMAS MANN

THOMAS MANN a fost unul dintre marii scriitori ai secolului XX, laureat al Premiului Nobel pentru literatură în 1929. Născut la Lübeck în 1875, se mută cu familia, în 1891, la München, unde studiază la Universitatea Ludwig Maximilian. După venirea la putere a naziştilor în Germania, în 1933, se exilează în Elveţia, iar la izbucnirea războiului pleacă în America. Predă la Universitatea Princeton, apoi se mută pe Coasta de Vest. În 1952 se întoarce în Elveţia. Moare la Zürich în 1955. Romanele şi nuvelele sale (între care Casa BuddenbrookMoartea la VeneţiaMuntele vrăjitIosif şi fraţii săiDoctor FaustusTonio KrögerMărturisirile escrocului Felix Krull) poartă amprenta unui robust spirit clasic (în linia lui Goethe), dar şi a unei efervescenţe şi nelinişti romantice (sub influenţa lui Schopenhauer şi Nietzsche).

Calendarul familiei cu minunatele ilustrații ale lui Sven Nordqvist și idei de a celebra nu doar sărbătorile tradiționale românești ci și zile haioase precum: Ziua Înghețatei, Ziua Fericirii, Ziua Familiei sau pe cea a Uitucilor, Ziua Clătitelor sau a Îmbrățișării și multe altele este surpriza editurii Pandora M pentru toți cei care îndrăgesc seria Pettson și Findus.

Minunat ilustrată, seria Pettson și Findus a înregistrat vânzări de peste 6 milioane de exemplare și s-a tradus în 44 de limbi.

În Suedia și peste tot în lume, această serie este un adevărat fenomen. Oricine a auzit de bătrânul fermier Pettson și de tovarășul său, motanul Findus cel vorbăreț.

Din seria Pettson și Findus, în colecția PanDa au aparut: Tortul de clatite, Vânatoarea de vulpi, Când Findus era mic și a disparut, Findus la pescuit, Petrecerea de Craciun a lui Pettson, Cocoșul lui Pettson, Taraboi în gradina de zarzavaturi, Pettson pleaca în excursie cu cortul, Findus se muta, Asculta-l pe Findus, Cartea de bucate a lui Pettson și Findus, Pettson și Findus. Calendarul familiei 2022, Aventuri cu Pettson și Findus și Surpriza de Craciun pentru Findus.

Mai multe informații
Formatul cărţii 43 x 22 cm
Coperta Necartonată
Număr pagini 13 file + carton suport
Cod catalog furnizor 5948489210747
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPettson și Findus. Calendarul Familiei 2022
Rating-ul tău